Hvordan at vide, hvis din vasektomi mislykkedes

12/02/2010 by admin

En vasektomi er en kirurgisk procedure, der normalt udføres af en urolog til mandlig sterilisation. Det er en af de mest populære prævention procedurer i verden, fordi når de udføres af en uddannet specialist, den er enkel, effektiv og sikker. Som ved alle kirurgiske procedurer, der er risici, og mens proceduren, der er mere end 99 procent effektiv, er det muligt for en vasektomi mislykkes.

Instruktioner

• Opretholde planlagt opfølgende besøg til din urolog for regelmæssig sædtal. Indtil du modtager en rapport, hvori ingen levedygtig sæd i din sæd betragtes du som frugtbar. I løbet af denne tid ekstra prævention bør metoder bruges til at forhindre graviditet. Det kan tage to til tre måneder til helt udvise alle levedygtige sædceller fra sæden efter en vasektomi er blevet udført.

• Rådfør dig med din urolog hvis volumen eller motilitet af sperm i din ejakulere undlader at mindske. I sjældne tilfælde - mindre end 1 procent af alle rapporterede tilfælde--opdages en kirurgisk eller tekniske fejl. I disse tilfælde blokeret sædlederen, røret, der giver sæd til at rejse fra testiklerne at blande med sæden, ikke helt. I disse tilfælde skal proceduren gentages for at være effektiv.

• Graviditet som følge af et monogamt forhold efter hannen har testet og anmeldt sterilt af en kvalificeret urolog angiver en mislykket vasectomy. I meget sjældne tilfælde, mindre end halvdelen af 1 procent, kan sædlederen spontant reconnect, tillader det i det mindste en delvis strøm af sperm ind i sæd. Resultatet kan være en uventet graviditet.

Tips & advarsler

  • Der er ingen hjem tests for mandlige fertilitet. Den eneste måde at vide med sikkerhed, om din vasektomi er effektiv er at få en sædtal, udføres.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com