Hvad er nogle fysiske tegn på at en Person har AIDS-Virus?

06/29/2013 by admin

Hvad er nogle fysiske tegn på at en Person har AIDS-Virus?

HIV (Human immundefekt Virus) forårsager AIDS (erhvervet immundefektsyndrom). Det er muligt at være inficeret med HIV uden symptomer af AIDS. Vises som tid symptomerne på virus, immunsystemet er allerede alvorligt beskadiget. Tegn og symptomer på AIDS spænder fra infektion til forskellige typer af kræft. Vira og andre bakterier invadere let krop hos personer med AIDS, forårsager problemer, der ikke ville påvirke raske personer.

Symptomer

AIDS symptomer kan være mild til svær. Efter at blive smittet med HIV, omfatter milde symptomer på AIDS vægttab, feber, nattesved og svaghed. Influenzalignende symptomer er almindelige i første omgang, herunder ondt i halsen, kulderystelser, feber og hævede kirtler. Symptomerne gå væk meget ligesom influenza-virus. Det er muligt at have HIV og bor i år uden symptomer af AIDS.

Som HIV fortsætter virus med at ødelægge immunsystemet, symptomer fremskridt til udslæt, gær infektioner i huden, herpes, hurtigt vægttab og manglende energi. Feber kan komme og gå. Hoste, åndedrætsbesvær, hovedpine, nakkesmerter, kognitiv tilbagegang, diarré og mavesmerter, kvalme, opkastning og tab af balance er alle tegn og symptomer af AIDS.

Identifikation af HIV

HIV sænker mængden af immun kampene blodlegemer i kroppen, kaldet T-celler, eller T-hjælper celler. En blodprøve, kaldet et CD4-tal, identificerer lav T-celletal. Når en person smittet med HIV udvikler AIDS, falder CD4 blodværdier under 200, fører til en diagnose af AIDS. Lavt CD4 celletal er et tegn på at en person har udviklet AIDS fra at blive smittet med HIV. Andre infektioner kan også påvirke CD4 blodtælling niveauer, som kan visse medikamenter. Din læge vil korrelere fysiske tegn og symptomer på AIDS mens overvågningen blod arbejde.

Typer af kræft forbundet med AIDS

AIDS gør enkeltpersoner tilbøjelige til Kaposis sarkom, en form for hudkræft, der udvikler sig, når immunsystemet er kompromitteret. Lymfom og livmoderhalskræft kan også udvikle. Kaposis sarkom er et tegn på AIDS, der vises som runde pletter på huden og i munden. Læsioner er brun, lilla eller rød i udseende. Kaposis sarkom fra AIDS kan invadere andre organer i kroppen.

AIDS symptomer hos børn

Børn er udsat for hyppige opportunistiske infektioner, ligesom voksne er. Normale udvikling er nedsat, og vægtøgning er vanskeligt. Udviklingsmæssige forsinkelser er tydeligt af svært ved indlæring. Lungebetændelse og hals og øre infektioner, der hyppigt forekommer er tegn og symptomer forbundet med børn, der har AIDS.

Ekspert indsigt

CDC anbefaler HIV-testning som den eneste måde at være sikker på, du ikke har AIDS. AIDS tegn og symptomer kan tage op til 10 år at udvikle, og sygdommen spredes ubevidst. Du kan ikke stole på symptomer til at fortælle, hvis du har AIDS. Specifikke kriterier, etableret af Centers for Disease Control, udgør en klar diagnose af HIV/AIDS. Vægttab, feber, udslæt og andre symptomer nødvendigvis ikke du har AIDS. Hvis du tror, du er i fare, kan du have en fortrolig blodprøve for HIV.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com