Hvordan man kan hjælpe passiv børn blive selvhævdende

07/04/2013 by admin

Passiv børn føler nogle gange som om de er at være behagelig, ved at undgå kampe eller argumenter de hjælpe situationen blive fredelig. Passivitet er imidlertid en måde at fortælle andre, at deres lyster og følelser er vigtigere end din egen. Dette er en farlig og selvdestruktiv vane at gøre det muligt for at dyrke i barndommen, som vil være svært at ryste som barnet træder voksenalderen. Passiv børn skal lære at aggressivitet er ikke målet, hvor deres begær eller følelser er vigtigere end andre, men at målet er assertiv adfærd: visning af deres følelser og andres følelser som ligeværdige.

Instruktioner

• Tage barnet til en café, diner eller restaurant. Bestil barnet en behandling for at gøre denne erfaring såvel sjov som uddannelsesmæssige. Inviterer barnet til at iagttage mennesker i nærheden: de tjenere, kasserere, busboys, lånere og hvordan de bærer sig selv; hvordan de går, hvordan de taler til andre mennesker, objekter hvordan de bærer. Spørge barnet at mærke, hvad de ser som selvhævdende, aggressiv eller passiv.

• Tal om situationer i skolen eller uden for skolen, at barnet finder vanskeligt. Gøre det klart for barnet, mens det er umuligt at ændre fortiden, de kan lære af det. Lav en liste sammen i situationer hvor de blev alt for passiv og ville ønske, de havde gjort noget anderledes. Diskutere og skrive ned hvad barnet kunne have gjort i disse situationer.

• Praksis rollespil med barnet. For eksempel, tage barnets blyant og handle med barnet hvad han eller hun kunne gøre, hvis nogen stjal blyanten. Ikke gøre det let for barnet. Som en bølle, sige eftertrykkeligt, du har brug for denne blyant, at du har mistet dit, som du ikke har lyst til returnere det. Dette sikker men vanskelig situation vil hjælpe barnet praksis hævde hans eller hendes behov.

Tips & advarsler

  • Minde barnet at "Nogen" ikke et ondt ord og at børn og voksne har ret til at sige det. Tilskynde barnet til at sige nej til ideer og situationer, der gør dem utilpas. Forklare at siger "nej", vi ikke afviser personen, men blot idé eller situation.
  • Disse taktikker ville være mest effektivt med et barn i alderen fra 6 til 12.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com