Fødevarer, der indeholder Xylitol

07/18/2013 by admin

Fødevarer, der indeholder Xylitol

Først formuleret til brug i Finland, er xylitol et naturligt sukker alkohol, udvundet fra en række fødevarer, herunder bær, champignon og majs. Som listen over bivirkninger for lab-lavet sødestoffer som sucralose og aspartam fortsætter med at vokse, griber flere og flere mennesker til naturligt forekommende sødestoffer som xylitol. Mens dette sukker alkohol får lidt opmærksomhed i medierne, er det allerede til stede i et stort antal fødevarer.

Tyggegummi

En ekstra bonus i egenskaberne for xylitol er, at det forhindrer huller i tænderne. Det kommer ikke som nogen overraskelse, derefter, at en række tyggegummi producenter har indarbejdet sødemiddel i deres eksisterende opskrifter. To mest bemærkelsesværdige i USA er Trident og skridtlængde, sukker-fri sorter, der har stor smag, der ikke vil skade dine tænder.

Marmelade og gelé

Diabetikere og insulin-resistente har fundet det vanskeligt at nyde nogle basale fødevarer uden kunstige sødestoffer. Men i de seneste år, har også blevet fyldt hylderne i marmelade og gelé midtergangen med xylitol-sødet produkter. Med nogenlunde den samme sødme som virkelige sukker find diabetikere at xylitol gelé har ingen af de eftersmag, der længe har plaget kunstige sødestoffer, uden ændringer i produkternes ensartethed. Som følge af den stigende popularitet af disse produkter, fabrikanter nu begyndt at omfatte naturligt sukker alkohol i andre søde sager som ahornsirup og honning.

Bagværk

Fordi xylitol ikke øge insulin niveauer og har langt færre kalorier end den tilsvarende mængde sukker, tilføje producenter ofte det til kommercielle bagværk. Som de offentlige clamors for sundere snacks og desserter, der ikke vil ofre smag, blevet xylitol stille og roligt det hemmelige våben for mange virksomheder. I modsætning til sucralose, hvilket gør bagte produkter tættere og lidt mere bitter, xylitol har en lignende kemisk reaktion på sukker og resulterer i lysere, glattere desserter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com