Hvordan at justere pres på Resmed S7 CPAP

11/17/2010 by admin

Hvordan at justere pres på Resmed S7 CPAP

Kontinuerlig positiv luftvejs tryk (CPAP) er en behandling for obstruktiv søvnapnø. Det virker ved at presse de øvre luftveje, således at den bløde gane ikke kan skjule og forhindre, at patienten indånde. ResMed S7 er en CPAP-enhed, der er udstyret med en LCD-skærm og tastatur, som giver adgang til flere funktion menuer. Mængden af pres CPAP enheden leverer er ordineret af en læge og programmeret ind i maskinen med en respiratorisk terapeut; Det kan ikke ændres af brugeren. Men der er måder at midlertidigt justere trykket, hvis du føler ubehag mens du bruger enheden.

Instruktioner

• Juster rampe tid ved at trykke på op eller ned pilene i skærmbilledet 'Standby', som er den skærm, der kommer op en gang maskinen har været tændt. Når maskinen "ramper," det falder trykket til et meget lavt niveau og langsomt hæver det til fulde pres din læge har ordineret, så du har tid til at falde i søvn, før du får fuld tryk. Rampen er den tid, maskinen tager for at nå fuld tryk, og du kan indstille det fra 0 til 45 minutter, i 5-minutters intervaller.

• Juster højde indstilling, hvis du har en S7 letvægts. Højde indstilling ændringer mængden af pres maskinen leverer for at justere til den omgivende luft pres på din placering. Jo højere højde, jo højere pres korrektion; indstille højden til en lavere indstilling vil reducere det leverede pres. Access indstillingen højde ved at trykke på den venstre hånd til at indtaste menuer, og derefter trykke på pil ned, indtil du ser menuen 'ALT', og trykke på venstre-tasten igen. Brug op- eller ned-piletasterne til at vælge "0-2000 ft," "2001-4000ft" eller "4001-7000ft." Tryk på højre-tasten for at vælge den nye indstilling.

• Juster længde, tube hvis du har en S7 Elite. CPAP-enhed kan let øge pres for at kompensere for et længere rør; sænke rørlængde vil sænke trykket. Adgang rør længde menu ved at trykke på tasten venstre hånd, så pil ned-tasten, indtil du ser menuen 'RØRLÆNGDE', og derefter trykke på tasten venstre hånd igen. Tryk på op eller ned piletasterne til at vælge enten 2m (to meter) eller 3m (tre meter).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com