Måder at løse dårlig kropsholdning

11/05/2010 by admin

Korrekt kropsholdning forbedrer din generelle sundhed ved at give optimal udnyttelse af dine muskler. Simple øvelser kan være alt hvad du behøver at styrke skulderen og rygmuskler, som vil bidrage til at korrigere dårlig kropsholdning.

Korrekt kropsholdning

Kvinder i Indien har fremragende kropsholdning. Dette er fordi de bærer sarees--lange, flydende stof, der kan arrangeres i en række forskellige måder, men er mest almindeligt slidt over begge skuldre. Saree er forankret over højre skulder, draperet over bryst og derefter slynget over venstre skulder. For at bære en korrekt, skuldrene skal altid tilbage og torso skal være lige.

Amerikanerne har ikke sådan en udbredt teknik til master kropsholdning i dag. Mennesker med god kropsholdning er traditionelt dem, der ride heste, tage en dans klasse, yoga, eller spille et instrument; men for de fleste af os video-spil, cellphone sms'e og Internet surfing folkens, arbejdsstillinger er noget vores mødre gav op på håndhæve år siden.

Hvad er gode arbejdsstillinger?

Kiropraktor Kelly Andrews, en ergonomisk specialist, siger god kropsholdning formulardesignudarbejdelsen din vægt jævnt på forsiden, bagsiden og siderne af fødder mens stående. I siddende stilling, justere ører, skuldre og hofter i en lodret linje.

John Shubbe, også en kiropraktor, siger, at kropsholdning ikke er bare kosmetisk men vigtigt at generelle sundhed. Over tid, kan dårlige arbejdsstillinger ændre anatomiske Karakteristik af rygsøjlen, der kan påvirke knogler, muskler, nerver og endda kapacitet af blodkar.

Korrigere dårlig kropsholdning

For at forbedre kropsholdning, er en række løsninger tilgængelige fra korrigerende seler til at udøve programmer, fra kiropraktik besøg i kampsport lektioner. Uanset om dit problem er typiske eller mere omfattende, vil adressering din kropsholdning nu give ikke kun langsigtede men umiddelbare fordele. Romow.com, der en online sundhed directory, foreslår tre enkle trin.

For det første arm og skulder strækker sig når man sidder foroverbøjet over en computer i lang tid. Tillad din skulderbladene at komme sammen. Stræk dine arme bag dig og over dit hoved.

Andet, placere et spejl på dit skrivebord, så du er klar over dit udseende. Hvis du er krum over, vil du være mere tilbøjelige til at rette dine arbejdsstillinger.

For det tredje guffe en pude under dine knæ og lå fladt på ryggen, når du sover. Dit hoved bør ikke være mere end et par inches fra din madras. At hæve det for meget med puder kan forårsage bunden af kraniet til rager frem.

Arbejder ved computeren

Hvis du handler med nogen form for hånd, kan wrist, arm, albue, tilbage, eller nakkesmerter, en ergonomisk tastatur og musemåtte, som holde håndled lige, gøre hele forskellen, når du arbejder på computeren. Hvis du er høje, købe en skærm riser for at undgå pres på halsen. Tage pauser hver 30 minutter til at stå, gå og strækker sig over mindst to minutter. Det er de muskler vi bruger til positioner, at vi ophold i den længste hver dag, som vi kan overbelaste eller oppiske over tid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com