Hvad er behandlingerne af parfume hovedpine?

10/23/2010 by admin

Hvad er behandlingerne af parfume hovedpine?

Parfume er en kilde til kvindelighed til nogle kvinder, og dufte er forskellige afhængigt af dine præferencer. Parfume kan dog også være en kilde til alvorlig hovedpine til nogle. Stadig, kan du styre, hvad alle omkring dig douses sig med, så der er behandlinger du kan bruge til at forebygge og behandle parfume-relateret hovedpine.

Typer

En særlig overpowering duft kan give dig hovedpine. Ifølge Mayo Clinic er parfume også berygtet for at forårsage migræne hos nogle mennesker.

Årsag

Parfume er ofte absorberes ind i din blodbanen, når du inhalerer, eller lugte det. Ifølge headacheupdates.com, kan dette medføre hovedpine, fordi parfume partikler forstyrrer blodgennemstrømningen i din hjerne.

Undgåelse

Den mest oplagte løsning er at forsøge at undgå parfume for enhver pris, hvis det giver dig hovedpine. Bede familiemedlemmer, venner og kollegaer til at slække på parfume og ikke at sprøjte det omkring dig.

Forebyggende medicin

Mayo Clinic rapporter, at der er forebyggende medicin du kan tage for at forhindre tilbagevendende migræne forbundet med parfume og andre udløsere. Din læge kan ordinere en antidepressive, en anti-beslaglæggelse medicin, Botox injektioner, Ergotamin, en hjerte-kar-medicin eller et antihistamin, kaldet cyproheptadine.

Smertestillende midler

Smertestillende midler er din bedste mulighed for sjældne, men alvorlige, hovedpine relateret til parfume. Mayo Clinic anbefaler anti-kvalme medicin, opiater, non-steroide ant-inflammatoriske medicin eller triptaner, som foreskrevet af din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com