Hvordan man kan sætte på sokker efter Hip erstatning

05/06/2013 by admin

Efter hoftealloplastik er bøjning i taljen begrænset i restitutionsperioden. Din læge vil fortælle dig, hvor længe dette varer og hvor langt du kan bøje sikkert, men du kan forvente at gå flere uger uden at kunne bøje længere end 90 grader i hoften. Hvis du er en uafhængig person, vil du have problemer med at sætte på sokker uden bøjning længere end tilladt. En sok støtte enhed er svaret på dette problem; eksempler på tre modeller er i nedenstående links.

Instruktioner

• Skub sok over den store buede del af støtten, sok. Placer det, så hælen af Strømpen er mod den buede del af støtten, og skub det på hele vejen indtil tå rører i slutningen af strømpeaftager. Fold en del af sok over den øvre ende af strømpeaftager.

• Drop strømpeaftager på gulvet, mens du stadig holder stropper eller håndtag i dine hænder. Manøvrere din fod i den åbne ende af Strømpen og Placer det, så stropper eller håndtag er på begge sider af dine ben.

• Træk på stropper eller håndtag, indtil sok er på din fod og har været trukket op, så vidt det kan gå.

• Fjerne strømpeaftager fra bagsiden af Strømpen og fortsætte på samme måde med andre sok.

Tips & advarsler

  • Udover en strømpeaftager, en sensationsprægede eller nå enhed kan være nyttigt, især når man tager off Sokkerne eller hvis du taber en på gulvet ved et uheld. Denne type enhed vil være nyttig i mange andre måder under din nyttiggørelse.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com