Kinesiske urter for energi

05/04/2013 by admin

I kinesisk medicin er chi vitale energi, der flyder gennem kroppen til at bidrage til at fremme generel wellness. Når denne energi er blokeret, folk ofte føler sig køre ned og træt. Kinesisk medicin er baseret omkring balance af chi i kroppen og ofte bruger urter til at hjælpe strømmen af energi forekommer naturligt.

Jujube frugt

Jujube frugt er ofte brugt i kinesisk urtemedicin til at øge energi og er rig på calcium, jern, vitamin A, B2 og C. Det også nærer blodet og hjælper med at forbedre cirkulation.

Rosenrod

Rosenrod ikke kun øge energi men det også hjælper med depression, styrker immunforsvaret og nervesystemet og fremmer vægttab.

Gingko

Gingko er en multi-purpose kinesiske urt, der øger energi i kroppen ved at løse stagnerende blodgennemstrømning i kroppen samt øge blodgennemstrømningen til områder af kroppen, hvor det mangler.

Ginseng

Ginseng bruges til at øge energi og er ofte ingrediens i kosttilskud og teer. Ikke alene gør det øge energi, det reducerer stress og øger kroppen udholdenhed.

Astralagus

Astralagus er en urt bruges til at styrke immunforsvaret og hjælper med at bekæmpe allergier og infektioner i kroppen. Taget med ginseng, hjælper det også øge kroppens energi niveau samt udholdenhed.

Wolfberry

Wolfberry er ofte kombineret med andre kinesiske urter til at øge energi. Taget af sig selv, wolfberry hjælper behandler sundhedsspørgsmål relateret til leveren, øjne og nyrer. Wolfberry er kendt for at øge levetiden for at fremme samlede wellness af kroppen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com