Hvordan at slippe af Hemorhoids

02/10/2011 by admin

Mange tilfælde af hæmorider er milde og kan behandles med at-home retsmidler. Andre tilfælde er ganske alvorlige og kræver behandling, der er mere aggressive. Det er vigtigt at behandle hæmorider ved det første tegn på en opblussen at holde dem fra forværring og tilbagevendende. Gennemføre følgende procedurer på den første indikation af et problem.

Instruktioner

Hvordan at slippe af Hemorhoids

• Blød i et bad af almindeligt varmt vand flere gange om dagen. Dette vil hjælpe med at lindre hævelse og betændelse. I mellem bade, anvendes køleelementer eller kolde komprimerer til anus til at mindske hævelse.

• Rens området anal dagligt. Brug varmt vand og brug ikke sæbe, da det kan forværre hæmorider. Efter rengøring, tørre området helt fordi fugt kan forårsage irritation. Tør med en hårtørrer til at minimere gnidning og forværring. Også, prøve at bruge vådt toiletpapir eller fugtig towelettes efter en afføring i stedet for tørt toiletpapir.

• Bruge over-the-counter medicin. Mayo Clinic anbefaler topiske cremer, cremer eller stikpiller, som indeholder hydrocortison. En anden anbefaling er at anvende puder der indeholder troldnødfamilien til det ramte område. For at hjælpe med at lindre smerter, bruge ibuprofen, aspirin eller acetaminophen.

• Gennemføre livsstilsændringer at forhindre hæmorider i tilbagevendende. Det amerikanske samfund af Colon og rektal kirurger anbefaler spise mere fiber og drikker mere væske. Din læge kan anbefale at tage en fiber supplement eller afføring skyllemiddel. Du bør også undgå at belaste.

• Prøv et minimalt invasiv procedure til behandling af især smertefulde eller vedvarende blødning hæmorider. Din læge kan udføre en elastik ligatur at afskære omløb til en hemorrhoid, får det til at visne og falde af. En procedure kaldet koagulation bruger laser eller infrarød varme eller lys til at behandle små hæmorider. I endnu en anden procedure, kaldet scleroserende, tilfører lægen en kemisk løsning i hemorrhoid at skrumpe det.

• Overveje operation for store hæmorider eller dem, der ikke reagerer på andre procedurer. Din læge kan anbefale en hemorrhoidectomy, en procedure, der er udført af en kirurg at fjerne overskydende væv, der forårsager fremspring og blødning. Hæftning er en anden kirurgisk procedure anvendes til at fjerne hæmorider. Det blokerer blodtilførslen til hemorrhoidal væv, forårsager det til at skrumpe. Ifølge Mayo Clinic er den mest effektive og komplet metode til at fjerne hæmorider en hemorrhoidectomy. Men det har også den højeste forekomst af komplikationer.

Tips & advarsler

  • De procedurer, der er skitseret i trin et gennem fire faktisk ikke fjerne hæmorider. Men disse foranstaltninger ofte "slippe" af hæmorider ved at behandle dem, således at de ikke gentages.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com