Hvordan man studerer tilbagefald forebyggelse

01/22/2011 by admin

Hvordan man studerer tilbagefald forebyggelse

Hvert år, bliver snesevis af amerikanere afhængige af narkotika og alkohol. Behandling for afhængighed er kun det første skridt til en fuld helbredelse. Efter at bryde afhængighed, skal patienter sikre, at de beskytter mod tilbagefald, som kan være udløst af en lang række interne og eksterne faktorer. Du kan lære mere om tilbagefald forebyggelsesstrategier på flere måder, herunder tilmelding til et tilbagefald forebyggelse kursus, du ser online videoer, læser mere om tilbagefald advarselstegn online eller i bøger, som du kan købe eller kontrollere fra dit lokale bibliotek.

Instruktioner

• Tilmelde i et tilbagefald forebyggelse kursus. Alkohol- og stofmisbrug behandling centre over hele landet tilbyder kurser til at forklare folk, der har været afhængig af, sammen med deres venner og familie, strategier til at undgå tilbagefald. Du kan også tage et tilbagefald kursus over internettet. Det kan være mere effektivt at tage klassen i person, men som du er ansvarlige over for en person i person. Du kan forvente at lære almindeligt anvendte stof og alkohol brug vilkår, hvad afholdenhed er og ikke er opsving oparbejde, og hvad tilbagefald og er ikke. Du kan forvente at få et casestudie, hvor du anvende erfaringerne til en simuleret tilbagefald sag. Simuleret tilbagefald er nyttige i at forstå tilbagefald signaler, hvordan at tale med nogen udstiller tilbagefald signaler, og hvordan at få nogen udstiller disse signaler hjælp. Endelig, du kan forvente at få oplysninger om lokale ressourcer, der vil hjælpe den person udviser tilbagefald symptomer.

• Lære tilbagefald advarselstegn. Mennesker tilbagefald for en række årsager. Hvis du bemærker, at nogen brat stopper tager sin medicin, vender tilbage til steder, hvor narkotika og brug af alkohol var fremherskende, eller brat afsluttes terapi, personen kan have recidiverende. Andre advarselstegn omfatter isolerer sig fra andre mennesker, oplever akut tilbagetrækning, nægte en afhængighed af stoffer eller alkohol eller handler alt for forsvar om situationen. Derudover kan personen, der har recidiverende hvis almindelige problemer bliver kriser, hvis han begynder at føle der har ingen steder at vende, eller hvis han bliver deprimeret. Endelig tilbagefald ofre kan opføre sig tvangsmæssigt. For eksempel, kan de begynde at compulsively spise, gamble eller arbejde i en out-of-control mode. De kan også reagere på begivenheder uden at overveje konsekvenserne af deres adfærd til sig selv og andre. Når du observerer disse advarselstegn, kan du tage yderligere skridt, herunder konfrontere den person, der havde været afhængig af.

• Se video testimonials og tilbagefald forklaringer over internettet. World wide web tilbyder en praktisk og nem måde for dig at lære mere om forebyggelse af tilbagefald fra komfort i dit hjem. Mange hjemmesider findes som udforske emnet i detaljer. For eksempel kan du se videoer på Recovery Broadcast Network, MyAddiction.com og AddictionInfo.org. Disse videoer forklare afhængighed, nyttiggørelsesprocesser, tilbagefald symptomer, ædruelighed og tilbyde ressourcer for at hjælpe nogen du kender der er afhængige af eller viser tegn på tilbagefald.

• Besøg din lokale stof og alkohol behandlingscenter. Mens besøger disse faciliteter, kan du tale med behandling fagfolk og høre fra folk, der har været afhængige af narkotika eller alkohol. Da tilbagefald er almindelige, er dem, der modtager behandling udstyret til at formidle virkelige verden oplevelser til dig. Disse samtaler kan hjælpe dig med at forstå de forskellige belastninger til misbrug medicin eller alkohol igen. Før du forlader, Sørg for at tage hjem oplysende brochurer og løbesedler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com