Home Retsmidler for gastrointestinale problemer

11/30/2011 by admin

Mave-tarmsygdomme, spænder fra mild kramper og kvalme til ekstreme irritabel tyktarm, diverticulitis eller andre inflammatoriske fordøjelsesforstyrrelser. Mest almindeligt forekommende problemer er mavesmerter, diarré og forstoppelse. Ofte forårsaget af stress, utilstrækkelig kost eller manglende motion, kan gastrointestinale problemer også være symptomer på en mere alvorlig sygdom skal behandles af medicinske fagfolk. For mere rutinemæssige spørgsmål af kvalme, kramper, diarré og forstoppelse, er hjem retsmidler blevet afprøvet og testet gennem historien, med mange af disse retsmidler stadig i brug i dag.

Årsager

Nye fødevarer, drikkevarer eller medicin er undertiden synderen af gastrointestinale problemer. Allergi eller overdreven fiber kan resultere i diarré, og forstoppelse kan skyldes for lidt fiber eller for meget ost eller andre lignende mejeriprodukter. Bevidsthed om hvad er at blive taget ind i kroppen er ofte tilstrækkeligt til at løse problemer ved blot ophørende irriterende fødevare eller stof.

Spise og drikke ordentligt. En afbalanceret kost komplimenteret med masser af væsker går en lang vej til at holde din krop sund og maven glad. Huske aksiom, "Drikke din mad og spise din vand." Tager tid at tygge mad til det punkt, at det er flydende er en enorm støtte til fordøjelsen. Drikke vand langsomt understøtter også normale funktion af mave-tarmkanalen.

Modgift

Nervøs mave, ofte forårsaget af stress, kan behandles med hjemmelavet mineralvand. Gøre din egen ved at blande en teskefuld af pulveriseret, læsket kalk (calciumhydroxid) med en kvart koldt vand og ryst. Opbevares i køleskab for at lade kalk bilægge til bunden så omhyggeligt hæld det klare vand ned til Gem og holde nedkølet. Når din mave føles en smule nervøs, fylde et glas omkring en tredjedel fuld og drikke. Du kan grimasse på smagen, men effekten er en gennemprøvet middel mod selv akut nervøs mave, og det er langt mindre vanedannende end beroligende midler.

For forstoppelse, aftenen drik en kombination af halv kop olivenolie og halv kop appelsinjuice.

Tonika

En tonic er generelt betragtes som noget, der genskaber den kropslige tone eller normalitet af funktioner. Alternative medicinske tonika i små doser er generelle tonika, men taget i store doser kan fungere som purgatives og er selv ry for at ændre metabolisme, som med tonic fremstillet af Rejnfan frø.

Bland en hjem afhjælpe for gas ved at gøre en tonic fra en tsk af dild, anis eller kommen. Knuse frøene og stejle i en kop kogende vand i 10 minutter, derefter stamme og drink til behandling flatulens.

Te

En traditionel kinesisk behandling for kvalme er ingefær te. Dette er en velsmagende naturlægemidler, som du kan nyde nipper selv når der er ingen maveonde. Stejle en skrællede en tomme afsnit af ingefær i en kop med kogende varmt vand i fem minutter.

Fennikel te og myntete bruges ofte til at lindre gas og mavekramper. Forbered dig ved at hælde kogende vand over en tsk fennikelfrø eller tørret mynteblade i en kop. Cover og stejle til 10 minutter, derefter stamme og sip på tom mave.

Advarsel

Sørg for at du ikke er allergisk over for nogen urter eller retsmidler inden brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com