Mælk tidsel allergiske reaktioner & helbredelsesmetoder

11/23/2011 by admin

Mælk tidsel allergiske reaktioner & helbredelsesmetoder

Marietidsel er en urt i aster familien af planter med medicinske egenskaber. Det har været anvendt i tusinder af år til støtte i leverfunktionen. Det er for nylig blevet taget af dem med diabetes, kræft og dem afgiftende fra opiater. Trods sine mange gavnlige egenskaber, kan det udløse allergisk reaktion hos nogle mennesker. Det er vigtigt at finde ud af de sundhedsmæssige risici associates med mælk tidsel før brug. Find ud af hvad du kan gøre for at minimere allergiske reaktioner og helbrede allergisymptomer.

Mælk tidsel egenskaber og anvendelser

Silymarin er en antioxidant, der udvindes af frø af marietidsel. Denne antioxidant giver planten dens afgiftende og celle beskytte attributter. Silymarin blokerer toksiner, før de kan angive celler og skyller ud toksiner, før de kan skade cellerne. Silymarin kan mindske virkningerne af kemoterapi og reparere leverskader. Ifølge www.nccam.nih.gov, er der undersøgelser det nationale Institut for Diabetes og Digestive og nyresygdomme såvel National Cancer Institute til at bestemme, hvis marietidsel har sundhedsmæssige fordele. Spørg din læge før du tager nogen urtekosttilskud eller drikke en te med mælk tidsel.

Allergiske reaktioner

Dem, der er allergiske over for planter i aster family bør afstå fra at bruge marietidsel. Disse planter omfatter daisies, artiskokker, kiwi eller fælles tidsel. Derudover undgå mælk tidsel, hvis du har en allergi over for dets kemiske egenskaber som silychistin, silydianin, siliandrin, silibinin og silymonin. Ifølge den amerikanske National Institutes of Health på www.nccam.nih.gov omfatter bivirkninger af marietidsel søvnløshed, eksem, artralgi, rhinoconjunctivitis og impotens. Ligeledes, allergiske bivirkninger består af hovedpine, kløe, mavesmerter, svedtendens, kvalme og anafylaktisk chok. Ifølge www.mayoclinic.com, oplever de fleste mennesker, der tager marietidsel ikke disse typer af symptomer, selv om National Cancer Institute, ved, www.cancer.gov rapporter, at de tager høje doser af 1500 mg kan have milde allergiske reaktioner. Marietidsel kan modvirke narkotika taget at regulere blodsukkeret og orale præventionsmidler. Check etiketter på naturlægemidler kosttilskud og teer til marietidsel. Stoppe med at bruge marietidsel hvis du har nogen af disse symptomer. Hvis din tilstand forværres gå til det nærmeste hospital.

Helbredelsesmetoder for mælk tidsel mavesmerter og allergier

For de mindre alvorlige fordøjelsessystemet reaktioner på mælk tidsel, stoppe med at tage urten og spise almindelige fødevarer som brød, nudler eller bouillon. Bruge en over-the-counter narkotika som Benedryl for allergi symptomer som udslæt, nysen og hovedpine. Benedryl vil også hjælpe med søvnløshed når taget om natten. Kløe kan afhjælpes ved hjælp af en creme som kløe-X, der indeholder pramoxine, anæstetika og benzylalkohol. Cremen kan dulme huden nerveender og reducere smerter og kløe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com