Hvordan man kan helbrede og forebygge vabler

08/04/2011 by admin

Hvordan man kan helbrede og forebygge vabler

Vabler har en række årsager, såsom stramme eller syg montering sko, forbrændinger og allergier. Ikke kun gøre blister ondt for dage, de kan blive let smittet og efterlade ar. Heldigvis er der en række simple elementer ret i dit eget hjem, som kan bidrage til både forebygge og helbrede de grimme vabler.

Instruktioner

• Drys og gnide en generøs mængde af majs stivelse på dine fødder inden du sætter på din sko eller strømper til at reducere fugt og gnide at undgå vabler. Denne teknik er især nyttig, når bryde i et nyt par sko.

• Anvende en våd tepose på områder hvor vabler danner for at forhindre dem fra faktisk bobler op. Te er sure og hjælper med at stramme huden hvor gnide opstår. Anvende tepose mindst to gange om dagen.

• Skær et tyndt trusseindlæg i form af en donut og derefter placere den selvklæbende side på din hud, så hullet omgiver områder, hvor der allerede er blærer, eller hvor de kan danne. Dette trick vil både forebygge vabler fra formning og hastighed heling når en blister er allerede til stede.

• Gnid aloe vera på vabler til at lindre smerten og fremme heling. Den bedste aloe vera til brug på blister er, at der kan blive presset direkte fra en frisk blad. Anvende aloe vera så ofte som nødvendigt, og så længe som nødvendigt.

• Sættetid et stykke vat i mundskyl og gnide forsigtigt det på en blister, der har brudt. Ingredienserne i mundskyl til at desinficere området og fremme heling. Anvende to gange dagligt.

• Brug hemorrhoid creme på vabler til at reducere hævelse og forebygge sprængning af boblen. Brug en lys anvendelse af cremen to gange om dagen.

Tips & advarsler

  • Altid forlade mindre blærer alene. Popping større blærer kan forhindre dem fra brister og rive huden; dog altid bruge en steriliseret nål og efterlader huden intakt til at forhindre infektion.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com