Hvordan man kan tage mindre ansvar for at reducere Stress

10/05/2011 by admin

Hvordan man kan tage mindre ansvar for at reducere Stress

Mange mennesker tager for meget ansvar i deres daglige liv ender med at blive stresset af mængden af arbejde eller ansvar de har. Stress kan føre til en lang række sundhedsproblemer, såsom højt blodtryk, hovedpine og rygsmerter. Lære at tage på mindre ansvar i dit liv kan hjælpe dig med at sænke dit stress-niveau og forbedre dit helbred.

Instruktioner

• Lav en liste over alle de ansvarsområder, du har i øjeblikket i dit liv. Vær sikker på at liste alt du skal gøre i en given dag, uge og måned, uanset hvor lille. At lave en liste over alle dine ansvarsområder hjælper dig med at se, hvor meget du tager i en given periode.

• At vurdere hvilke af dine ansvarsområder er must-dos, som er vigtige og som kunne gøres uden dig. Dette vil hjælpe dig med at vurdere, hvad du skal holde i dit liv og hvad du kan fjerne for at sænke mængden af stress i dit liv.

• Start ved at fjerne eller uddelegere ansvar, at du ikke behøver at tage i dit liv. For eksempel, kan dette betyde, du er ikke længere rummet forældre i dine børns klasseværelse, men i stedet hjælpe ud en gang om måneden. Ved at fjerne ansvaret for forvaltningen af hele klassen, der kunne være udført af en anden forælder, du er ved at nedsætte dit stressniveau gevaldig.

• Evaluere det vigtige ansvar i dit liv at se, hvilke af dem, der måske kunne nedsættes eller uddelegeres til en anden person. For eksempel, kan du nyde hosting middagsselskaber hver uge og være en del af en middag klubben, men stress af at være vært, når ugen er virkelig at komme til dig. Selv om dette er noget vigtigt, måske du tænker kun hosting en fest en gang om måneden for at reducere mængden af stress du placerer på dig selv og spørge andre klubmedlemmer til at påtage sig opgaven af hosting. Du kan også prøve at uddelegere nogle af deres arbejde ansvar til en kollega, der har mindre at håndtere på en dag end du gør.

• Tænke must-dos i dit liv og overveje, om de er virkelig så vigtigt som du har foretaget dem. Folk rang undertiden aktiviteter eller ansvar højere på listen, fordi de nyder dem eller føle sig skyldig, hvis de ikke gør dem. Revurdere must-dos i dit liv kan hjælpe dig med at fjerne eller reducere dem til vigtige ting i dit liv.

• Undgå at føle sig skyldig for at tage mindre ansvar, der kan føre dig til at tage på mere igen. Pasning af din egen sundhed bør være en prioritet, og der er mange sundhedsmæssige risici forbundet med at være alt for stresset. Du skal fokusere på dig og være den bedste person du kan være. At tage på for meget og sprede dig selv for tynd betyder, at du ikke kan afsætte behørig opmærksomhed på alle dine aktiviteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com