Hvad er en Hammer tå?

12/31/2011 by admin

Spidse sko med ingen give til dem eller måske et gen, som du har haft siden fødslen kan forårsage du at udvikle hammer tå. Hammer tå er betingelsen vedrørende den midterste fælles i andet, tredje eller fjerde tæer, der bør behandles så hurtigt som muligt for at undgå komplikationer, siger eksperter på American Academy af Orthpaedic Surgeons (AAOS) (Se ressourcer). Hvis hammer tå ikke er behandles tidligt, kan tæerne blive permanent immobile.

Symptomer

En permanent bøje i den tå, der ligner en hammer, eller nogle gange en klo, er den primære tegn på hammer tå. Smerter og har problemer med at flytte hammer tå er også almindelige. Du kan udvikle hård hud eller ligtorne på det berørte område.

Årsager

Hammer tå kan være forårsaget, ikke blot fra fattige fodtøj eller en genetisk sammenhæng, men også fra en asymmetri i foden muskler. Muskler, der er ude af balance kan forårsage din tå til at bøje.

Behandling (Non-invasiv)

Smertestillende midler kan tage brodden af smerten af en hammer tå. Øvelser, der medvirke til at styrke dine tæer kan hjælpe dig med at genoprette fra hammer tå.

Kirurgi

I svære tilfælde, kan hammer tå afhjælpes gennem kirurgi.

Forebyggelse

Hammer tå kan forebygges ved at bære sko med en boxy front, der giver tilstrækkelig plads til tæerne at strække. Sneakers og oxford-type sko, at binde kan hjælpe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com