Fødevarer til hurtig vægtstigning

12/28/2011 by admin

Hurtig vægtstigning er opnået ved at overbelaste kroppen med fødevarer, der vil hurtigt opbygge masse. Forblive aktiv i din vægt gevinst periode at tilføje muskelmassen i stedet for fedt. Oprette en mad plan, og planlægge måltider for at gøre dine personlige indtagelse mål. Hold op med venner og holdkammerater til at bo på sporet og måle fremskridt. Spise naturlige og lækre sunde fødevarer for at blive den størrelse du ønsker.

Kulhydrater

Al snakken om at reducere kulhydratindtagelse og dens relation til vægttab er omvendt gælder for vægtøgning. Simple kulhydrater som sukker og raffinerede produkter der indeholder hvidt mel slå mere hurtigt til fedt når de ikke straks brændt som energi end gør komplekse kulhydrater. Komplekse kulhydrater som dem der findes i frugt og grøntsager give mere langsigtede energilagring for konvertering til muskel. Vælg uraffineret hele hvede og korn produkter til hurtigt at oprette en masse af lagret energi for sund vægtstigning.

Proteiner

Lean proteinkilder give de byggesten, der er behov for hurtige stigninger i muskel masse. Vælge udskæringer af kød, der er for det meste muskel, og forberede dem til madlavning ved at fjerne alle overskydende fedt. Fisk er et naturligt magert proteinkilde, der er hurtigt parat eller endda spises rå. Vælg lavere fedt versioner af hytteost, yoghurt og andre mejeri-produkter indeholdende valleprotein. Æg og skaldyr er også fedtfattig protein-pakket foods.

Fedtstoffer

Vælg sunde fedtstoffer at hæve dit kalorieindtag uden casing din krop skader. Holde sig væk fra alle hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer, og i stedet vælge koldpressede olier og fisk fedtstoffer. Spis fisk, der er blevet kogt i olivenolie for en dobbelt dosis af umættede fedtstoffer. Frø og nødder også indeholde disse sundere fedt og er en let bærbar mellem måltider snack. Mejeri fedtstoffer er at foretrække frem for dem, der findes i oksekød, kylling og svinekød.

Kost planer

Indstille en tidsplan for morgenmad, frokost, middag og snacks til at spise din vej til dit hurtige vægttab gevinst mål. Shop med din plan i hånden for at sikre, du køber de rigtige slags fødevarer. Du vil ikke kunne gå glip af nogen måltider eller snack muligheder. Nogle gange, vil det betyde at spise når du ikke er så sultne. Du kan finde små bider af høj-protein og høj-kulhydrat snacks, at du er købedygtig hurtigt pop i din mund, selv når du er på farten.

Power Shakes

Blanding alle naturlige milkshakes i hjemmet er en hurtig måde at lægge op på kalorier efter træning og mellem måltiderne. Altid starte din base med sødmælk til at pakke den dobbelt punch højt fedt og protein. Mælk indeholder også aminosyrer fremmer muskelvækst. Drop i en scoop vanille is dobbelt op styrken af din rig mejeri og føje tekstur til din drink. Tilføj naturlige sødemiddel ved at droppe en lille honning, et par jordbær eller en banan i blenderen. Disse simple sukkerarter vil hurtigt konvertere til energi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com