Medicinsk anvendelse af rødbede

08/18/2011 by admin

Medicinsk anvendelse af rødbede

Den fælles sukkerroer har tiltrådt en lang liste af fødevarer med medicinske og terapeutiske applikationer. Roer der bruges til at reducere blodtrykket, som et redskab i kampen mod kræft, som et afrodisiakum, at regulere fordøjelsen og kæmpe mod hud ubehag og skæl.

Blodtryk

En American Heart Association undersøgelse viser, at drikker 500 milliliter af sukkerroer juice måleligt kan reducere blodtrykket inden for en time efter at have drukket det. Denne effekt er målbare i 24 timer.

Kræft

I Europa, er roer almindeligt anvendt til behandling af kræft. De indeholder en antioxidant, betacyanin, der både hæmmer tumorvækst og forhindrer dannelsen af kræftfremkaldende nitrosaminer.

Fordøjelsen

Rødbede er høj i både opløselige og Uopløselige fibre, som støtte i den korrekte funktion af fordøjelsessystemet. På grund af den høje niveauer af fiber, er rødbede brugt som en behandling af forstoppelse.

Hud og hovedbund

Rødbeder er også effektiv til behandling af irriteret hud og skæl. Vandet som roer har været kogt er anvendt på irriteret hud eller hovedbunden topisk.

Elskovsmiddel

Rødbeder er også betragtes som et elskovsmiddel. Roer indeholder boron, som hjælper i produktionen af menneskelige kønshormoner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com