Hvad er den årlige løn af en diagnostisk medicinsk Sonographer?

08/19/2011 by admin

Sonografi er en medicinsk procedure, diagnostiske i naturen, der bruger lydbølger til at skabe en visuel billede. Det visuelle billede kan være af specifikke organer eller til at kontrollere blodtilførslen inde i kroppen til at sørge for der ikke er en blodprop. Lønnen for en diagnostisk medicinsk sonographer afhænger city, køn af medarbejderen, staten, års erfaring, og typer af certificering, uddannelse, dygtighed, arbejdsgiveren type og størrelse.

Kønsbestemte lønforskelle

I gennemsnit, gør en kvindelig sonographer mere end $26 per time; mens en mandlig sonographer gør mere end $27 per time.

Års erfaring

En sonographer med mindre end et års erfaring gør ca $21 i timen, mens en medarbejder med en til fire års erfaring gør ca $24 i timen. Hvis en sonographer har fem til ni års erfaring, gør han mere end $28 pr. time. Hvis oplevelsen er 10 til 19 år, er timelønnen ca $32 i timen. Mere end 20 års erfaring, og lønnen er tættere til $31 i timen.

Lønforskelle af byen

Dallas betaler Lønbeløbet højeste på ca $30 i timen. Springfield, MO, betaler omkring $27 per time. Den laveste løn er i Orlando på ca $24 i timen.

Lønforskelle af staten

Californien betaler den højeste løn på mere end $31 i timen. North Carolina løn betaler omkring $26 per time. Den laveste løn er i Ohio på ca $24 i timen.

Uddannelse

Med en associate degree i science er den gennemsnitlige løn tæt på $26 per time. En bachelor of science giver en gennemsnitlig løn på ca $30 i timen.

Færdighed

OB/GYN sonographer gør ca $30 i timen, mens en sonographer ansat til at arbejde i en afdeling for radiologi gør ca $27 per time.

Arbejdsgiveren Type, størrelse og indstilling

Hospitalsansatte med at foretage en gennemsnitlig løn på $26 per time. Privat praksis og selvstændige sonographers gøre løn gennemsnit $27 per time. En college eller Universitet betaler omkring $23 per time. En virksomhed med en til 199 ansatte betaler sonographer ca $27 til $28 pr. time. Virksomheder med to hundrede til 1.999 ansatte betaler sonographer ca $30 i timen. En generel hospitalet betaler en løn på ca $26 per time og en ambulant kirurgi center betaler en løn på ca $29 pr. time.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com