Børns allergi hjem kur

07/15/2010 by admin

Der er mange årsager til børneallergi; fra familiens kæledyr til jordnødder, børn ofte er udsat for miljøfarer, der kan forårsage kløende øjne, løbende næse, nysen, hvæsen og værre. Når du opdager den sandsynlige årsag til dit barn allergi, vil det være meget lettere at minimere sin eksponering for synderen og håndtere det effektivt.

Kæledyr

Familiens kæledyr, specielt katte, kan udløse barn allergi på grund af dander. Skæl eller døde hudceller, frigives når dyr slikker sig selv og allergener i tørrede spyt bliver luftbårne, skaber problemer for mange børn såvel som voksne. Hvis det er muligt, kæledyr skal tilbringe størstedelen af deres tid udendørs og være forbudt fra en allergisk barn soveværelse eller legeområder. Kæledyr skal være badet en gang om ugen for at begrænse allergener. Hvis alle forholdsregler er taget og et barn stadig lider af svær allergi, muligvis pet til at flytte til et nyt hjem.

Husstøvmider

Støvmider er mikroskopiske insekter, der trives i støvede miljøer. Børn er ofte allergiske overfor ekskrementer af husstøvmider, som kan findes på puder, møbler, gardiner, tæpper og udstoppede dyr. Holde støvmider i skak ved hjælp af vinyl dækker for sengetøj og puder, vaske sengetøj, smide tæpper og gardiner ofte i meget varmt vand og bruge allergen-fældefangst støvsugerposer. Undgå brug af køje og canopy senge, som også tiltrækker støvmider.

Skimmel

Mug allergi er forårsaget når en høj luftfugtighed giver formen til at vokse. For at hjælpe afværge allergi bidraget til at forme, måle fugtighed niveauer og købe en affugter til at bruge dagligt. Giver mulighed for frisk luft kan cirkulere i værelser ved at åbne vinduer eller ved hjælp af fans. Bekæmpelse af mug kommercielle produkter, samt skrubbe fugtige områder med en kombination af blegemiddel og vand for at modvirke svampe fra formning, kan også effektivt bekæmpe mug problemer i hjemmet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com