Tegn på astma hos spædbørn

07/02/2010 by admin

Når et spædbarn viser tegn på astma, kan det være skræmmende for en forælder eller omsorgsperson. Hvæsen er ofte den første og mest almindelige tegn og kan ledsages af andre symptomer. Da et spædbarn ikke kan kommunikere verbalt, kan at kende hvad tegn hen til kigge efter hjælpe den forælder eller omsorgsperson at vide hvornår man skal søge akut lægehjælp.

Identifikation

Test og diagnosticering astma hos spædbørn kan være svært. Bronchioles et spædbarn er meget lille og kan blive let blokeret på grund af fælles øvre luftveje vira. Selv om diagnosticering et spædbarn kan være vanskeligt, behandles spædbørn stadig, hvis tegn på astma er til stede.

Overvejelser

Holde en veldokumenteret historie af et spædbarn tegn på astma kan bidrage med en officiel diagnose, når barnet er ældre. Post når episoder af hvæsende vejrtrækning og hoste forekommer, især i køligere temperaturer, med eksponeringen for allergener og under sygdom.

Misforståelser

De fleste astmatiske symptomer hos spædbørn er ikke relateret til astma; men nogen øvre respirationsbesvær kræver øjeblikkelig medicinsk behandling. Andre sygdomme, der kan efterligne astmasymptomer hos spædbørn omfatter et fremmedlegeme inhaleret i lungerne, bronchiolitis, viral øvre luftvejsinfektioner og underudviklede luftvejene passager.

Forebyggelse/løsning

For at hjælpe med at fjerne tegn på astma hos spædbørn, forholdsregler for at minimere allergener kan anbefales og undgåelse af cigaretrøg tilrådes kraftigt. Medicin administreres gennem en forstøver, ordineret af en børnelæge, kan også bruges til at lindre astma tegn og symptomer.

Advarsel

Hvis et spædbarn viser tegn på astma (øvre respiratory bedrøve), er det vigtigt at søge øjeblikkelig medicinsk behandling. Et tidligt tegn vil ofte inkluderer hvæsen. Nødsituation tegn, der kan vise kort efter hvæsen kan omfatte et spædbarn bryst bevæger sig hurtigt og dybt, bleg eller blå ansigt, læber eller negle, hurtig vejrtrækning og svært ved at spise. Disse advarselstegn indikerer, at barnet har brug for øjeblikkelig nødhjælp medicinsk intervention.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com