Hvordan man kan forklare Dental fugemasser til børn

01/06/2012 by admin

Hvordan man kan forklare Dental fugemasser til børn

Dental fugemasser er tynd plast belægninger placeret på riller af molære tænderne tygge flader. Mange Tandlæger anbefaler dental fugemasser for børn at forhindre bakterier og fødevarer fra at blive påvirket i riller i tænder og forårsager forfald. Denne information kan være forvirrende for et barn, der kan knytte en tur til tandlægen med frygt og ængstelse. Forklare proceduren, før det begynder kan hjælpe sætte barnet tryg og gøre proceduren gå glat.

Instruktioner

• Forklare barnet at tandlægen har anbefalet dental fugemasser til at beskytte ham mod at få mad og bakterier sidder i riller i hans tænder, hvilket kan føre til hulrum. Fortæl ham at fugemassen er en tynd usynlig belægning placeret på hver tand hvor han tygger; efter proceduren, der er overstået, vil han ikke se eller mærke det.

• Læg børn tryg ved at lade dem vide, at dette er en smertefri procedure, der ikke kræver et skud og kun minimal boring hvis overhovedet. Det er også en meget almindelig procedure, at tandlægen kan udføre hurtigt når barnet samarbejder.

• Minde barnet at tandlæger ikke gælder fugemasser, fordi der er et hulrum men snarere at forhindre dem. Gentage hende, selvom hun har ikke altid børstet eller flossed, hun har gjort noget galt.

• Forklare, at mens de instrumenter og materialer tandlægen bruger under proceduren kan se mærkelige, de er sikkert og nødvendigt. Normalt, vil tandlægen beskrive, hvad han vil bruge hvert instrument for, før han begynder proceduren.

• Spørger børn, hvis de har spørgsmål vedrørende proceduren, og fortælle dem, at de kan spørge tandlægen spørgsmål før proceduren begynder.

Tips & advarsler

  • Lad børnene kender nogle af materialerne har bitre og ubehagelige smag, og forsikre dem smag vil gå væk, når tandlægen har afsluttet proceduren.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com