Aluminium sikkerhedsrisici

08/29/2011 by admin

Aluminium sikkerhedsrisici

Aluminium er det mest udbredte metal i jordskorpen. Det bruges til aluminiumsdåser, Køkkengrej, folie, tagmaterialer og i dele til biler, flyvemaskiner og maskiner. Aluminium er også fundet i antacida, buffered aspirin, kosmetik, tilsætningsstoffer og antiperspiranter. Aluminium har mange anvendelser i industrien, så godt. Aluminium kan også være farligt for helbred, så arbejdstagere udsat for aluminium på høje niveauer, såvel som almindelige forbrugere, bør være opmærksomme på risiciene.

Åndedrætsbesvær

Dem, der arbejder med aluminium og rutinemæssigt udsat for aluminium støv kan være i risiko for kronisk åndedrætsbesvær herunder åndenød, nedsat vejrtrækning og astma-lignende symptomer. En ardannelse i lungevæv kaldet pulmonal fibrose er blevet set i arbejdstagere med langvarig udsættelse for aluminium pulver. Arbejdstagere udsættes for aluminium pulver på arbejdspladsen bør bære NIOSH type N95 klud masker til minimum eksponering eller NIOSH N100 for tunge udsættelse for aluminium støv. Lokal udsugning ventilationsanlæg bør også anvendes i arbejdsområder til at beskytte arbejdstagerne, ifølge materiale sikkerhedsdatablad på JTBaker.com.

Nyreproblemer

Personer med nedsat nyrefunktion og patienter i dialyse bør i alvorlig grad begrænse deres eksponering for aluminiumforbindelser. Disse patienter kan ikke tilstrækkeligt filtrere aluminium, der er forbrugt fra antacida eller andre aluminium-holdige produkter fra deres blod, så ophobning af aluminium i kroppen kan hurtigt nå toksiske niveauer. Disse patienter bør også undgå aluminium gryder, buffered aspirin produkter, der indeholder aluminium deodoranter og andre metoder af udsættelse for aluminium.

Neurologiske problemer

Tidligere forskning viste involverer hjernescanninger af afdøde Alzheimers patienter forhøjede niveauer af aluminium i mennesker med sygdommen. Dette førte til stor bekymring blandt dem, der arbejder med aluminium og i dem, der forbruger aluminium produkter, drikke fra aluminium dåser eller koge med aluminium gryder og pander. Det er vigtigt at bemærke, at resultaterne af denne undersøgelse ikke kan bekræftes hos alle patienter. Der er også nogle spørgsmål om, hvorvidt de processer, der anvendes i analysen af Alzheimer's data eller anden måde indført øget aluminium niveauer. Andre undersøgelser har vist en sammenhæng mellem forbruget af aluminium antacida og anvendelsen af aluminium-holdige antitranspirationsmidler. Stadig andre undersøgelser, men modsiger disse resultater, ifølge WebMD.com. I øjeblikket, der er ingen klar sammenhæng mellem aluminium forbrug og Alzheimers sygdom, og det er klart, at yderligere forskning er nødvendig for at afgøre, om der er nogen sammenhæng overhovedet. Dem, der har en familie historie af Alzheimers kan ønske at begrænse aluminium produkter så meget som muligt som en forebyggende foranstaltning, indtil endelig videnskabelig afgørelser om emnet er lavet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com