Aktiviteter til at undervise madpyramiden

09/02/2011 by admin

Aktiviteter til at undervise madpyramiden

Amerikanerne er de fedeste mennesker i verden, ifølge downtoearth.org. En af grundene til den stadig voksende befolkning er, at den gennemsnitlige amerikanske virkelig ikke forstå grundlæggende ernæring. USA Department of Agriculture opdateret den traditionelle Food Guide Pyramid med MyPyramid i 2005.

Funktioner

Mens de traditionelle madpyramiden er vandrette, er MyPyramid lodret. Selvom logoet har ændret sig, forbliver begrebet sund spise den samme. Pyramide oplysninger lærer folk at spise ordentligt: 6-11 portioner af brød og korn, tre til fem portioner af grøntsager, to til fire fra gruppen frugt, to fra indstillingerne for mælk, to fra kød og alternativer, og så lidt fedt, olier og slik som muligt.

Aktiviteter

Med så mange websteder, som tilbyder mad pyramide og MyPyramid aktiviteter, kan du blive overvældet af valg. MyPyramid.gov er omfattende og består af sektioner, der spænder fra interaktive værktøjer til multimedie animation.

Udskriftsmateriale

Udskriftsmateriale på mypyramid.gov begynde med 2 - 5-årige aldersgruppe og omfatter mini-plakater, farve plader og henvisninger til førskolebørn. For 6 - til 11-årige der er plakater, tips til familier og regneark.

Motion

Ud over ernæring understreger mypyramid.gov også, at mennesker skal udøve. First Lady Michele Obama har gjort at få børn i figur sit fokus. Apps for sund Kids program på mypyramid.gov tilbyder præmier for software-værktøjer og spil, at opmuntre børn til at udøve.

Fordele

Fede børn vokse ofte til at være overvægtige voksne. Ved at lære børn at være ansvarlig for hvad de spiser i en tidlig alder, fremme aktiviteter på mypyramid.gov at træffe informerede valg. Voksne deltage i de aktiviteter, der er skitseret på mypyramid.gov vil lære at lave god mad beslutninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com