Definition af Tinnitis

09/02/2011 by admin

Definition af Tinnitis

Ifølge Mayo Clinic er tinnitus en vedvarende støj i øret, der er normalt i form af en hiss, buzz eller ring. Det er normalt behandles som symptom på en større tilstand.

Betydning

Mayo Clinic anslår, at næsten 20 procent af alle amerikanere lider af en form for tinnitus. Oregon Health & Science University anslår, at 10 millioner amerikanere har tinnitus, der er alvorlige nok til at forstyrre deres dagligdag og gør sove meget vanskeligt.

Identifikation

Ifølge Medline Plus, kan tinnitus være forårsaget af allergi, medicin gives til en anden tilstand, eksponering for høje lyde og blodtryk problemer. Det er også en indikation af udbrud af høretab.

Akustisk terapi

En form for behandling for tinnitus er akustisk terapi. Dette er forstærkning af lyden fra alle omkring dig at forsøge at mindske tilstedeværelsen af tinnitus. Dette gøres med høreapparater i løbet af dagen, og specielt fremstillet (cd'er) om natten for at hjælpe den ramte person sover.

Kur

Ifølge Oregon Health & Science University er der ingen kur for tinnitus.

Potentielle

Tinnitus forårsager ikke tab af hørelse, ifølge Oregon Health & Science University. Hvis høretab som følge af en anden betingelse, men bliver derefter tinnitus mere alvorlig fordi der er færre baggrundslyde at overdøve det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com