Hvad er et samlet organ scanning?

07/11/2010 by admin

En samlet organ scanning er også almindeligvis omtales som en CT krop scanning eller blot som en CAT-scanning. En samlet organ scanning kan bruges til at registrere sundhedsspørgsmål, der er potentielt meget farlige, men stadig i en fase, hvor de kan behandles med succes. En samlet organ scanning er undertiden bruges i forbindelse med en røntgenundersøgelse eller en MR-scanning til at give en læge vigtige oplysninger nødvendige i behandlingen af en patient.

Funktion

En fuld krop scanning anvendes, når en læge mistænkte en patienten kan have kræft af enhver art, eller der kan være en abnormitet i lungerne. Krop scanning kan hjælpe identificere de tidligste stadier af lungesygdom og forskellige former for kræft, og hjælpe med at lede en behandling, der kan bidrage til at slippe personen af disse betingelser. En samlet organ scanning kan også angive svaghed i blodkarrene, der senere kan medføre indre blødninger.

Typer

Samlede organ scanning bliver meget populær i hele USA. Men læger som Dr. Gabe Mikrin anbefaler ikke, at alle får et samlet organ scanning, som de udsætter patienten for potentielt usikre niveauer af stråling for hvad der kunne være nogen grund overhovedet. Mirkin stater, der giver en samlet organ scanne er hurtigt ved at blive en af de måder, at nogle radiologer foretrækker at opnå en fortjeneste.

Identifikation

Total body scanning er beskrevet som en enkel og stress-fri procedure, der giver intet ubehag overhovedet til patienten. Patienten blot ligger på en scanning tabel, og derefter radiologen udfører den samlede organ scanning ved hjælp af kroppen scanningudstyr. Når scanningen er færdig, vil radiologen sidde med patienten og fortolke resultaterne af proceduren.

Funktioner

En fuld legeme CT-scanning er designet til at præsentere den menneskelige krop i en serie af tværsnit, der er fastlagt i et format, radiolog og læge kan bruge deres analyse. De primære områder, der er undersøgt ved hjælp af en fuld krop scanning er hjertet, maven, lungerne og bækkenet.

Teorier/spekulation

Ifølge Dr. Gabe Mirkin, omkostninger til patienten om en samlet organ scanning bruges til toppen $1.000. Men med den seneste stigning i popularitet af kroppens samlede scan, der har været en stigning i konkurrence og dette har fået priserne til at falde til omkring $500 for proceduren. I mange tilfælde vil forsikringsselskaberne ikke betale for en samlet organ scanning så patienten er tvunget til at betale for proceduren ud af lommen. Denne mangel på indblanding fra forsikringsselskaberne tilføjer til appellen af kroppens samlede scanninger til radiologer søger for at opnå en fortjeneste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com