Hvordan man kan reducere savlen

10/26/2016 by admin

Hvordan man kan reducere savlen

Savlen, også benævnt spytsekretion eller sialorrhea, er almindelige hos børn under en alder af 18 måneder. Hos voksne, kan svært at forvalte din normale flow af spyt være forårsaget af lægemidler såsom Anti-krampehæmmende og beroligende midler og neurologiske tilstande såsom cerebral parese og Parkinsons sygdom. Før der kan skrides til kirurgiske procedurer for at mindske savlen, bør alle ikke-invasive behandlinger undersøges.

Instruktioner

• Gennemgå tale og adfærdsterapi. Tale terapi fokuserer på at forbedre den måde, hvorpå kæben lukker og stabiliserer sig selv. Den holdning, mobilitet og styrke af tungen er forfremmet, som er lukning af læberne. Adfærdsterapi er mere tidskrævende og kræver personen til at blive korrigeret eller straffet når salivating. Positiv forstærkning er givet hvor god opførsel er udført. Både tale og adfærdsterapi kan bruges ud over andre ikke-invasive metoder til at reducere spytsekretion.

• Bære en mundtlig protese. En protese kan bæres i kombination med taleterapi. Enheden stabiliserer underkæben og gør synke lettere.

• Tage receptpligtig medicin til at stoppe drooling. Behandling af savlen er effektiv, men medicinen har mange ubehagelige bivirkninger herunder urin spændinger, opførsel forandringer, mundtørhed, irritabilitet og forstoppelse.

• Har botulinum toxin indsprøjtes i spytkirtlerne. Botulinumtoksin, også kendt som Botox, forstyrrer de signaler, nerverne forsøger at sende til musklerne og derfor savlen reducerer.

• Opereres. Der er forskellige kirurgiske procedurer, der medvirke til at reducere savlen, herunder fjernelse af spyt-producerende kirtler og omdirigering af kanalerne. Kirurgi reducerer savlen, men kræver indlæggelse og kan resultere i synlige ar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com