Hvordan man undgår sklerodermi med vitaminer

10/27/2016 by admin

Sklerodermi er undertiden talte om, som om det var en enkelt sygdom, men det er faktisk symptomatisk for en gruppe af sygdomme. Det er kendetegnet ved en unormal vækst af kollagen i bindevævet, der understøtter huden og indre organer. Det kan vises som hård, stram hud, men det kan også forårsage problemer med nyrer, lunger og hjerte-kar-system. Er ingen sikker på, hvad der forårsager overproduktion af kollagen, men det synes at være relateret til kroppens immunsystem. University of Maryland Medical Center bemærker, at mennesker, der lider af sklerodermi ikke kan få nok vitaminer og mineraler i deres kost.

Instruktioner

• Rådføre sig med din sundhedspleje udbyder om den bedste kost for sklerodermi forebyggelse. Informere ham eller hende af alle kosttilskud og medicin du tager i øjeblikket. Ifølge University of Maryland Medical Center er dette især vigtigt for folk, der lider af nogle nedskrivninger til deres mave-tarmsystemet.

• Indarbejde antioxidant-rige fødevarer såsom blåbær, kirsebær, tomater, squash og peberfrugt i din kost. Skære ned på rødt kød til fordel for mere magert kød og er mere afhængige af koldtvands fisk og bønner til protein. Tale med din sundhedspleje udbyder med hensyn til tilrådeligt i at supplere din kost med et dagligt flere vitamin, der indeholder antioxidant vitamin A, C, E og B-kompleks.

• Supplere din kost med omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at forbedre omsætning og kan hjælpe med at forbedre tolerance over kold og andre symptomer på Raynaud's fænomen, som er en form for sklerodermi. Koldtvands fisk og kommercielt tilgængelige fiskeoliekapsler er gode kilder til omega-3 fedtsyrer.

• Tal med din sundhedspleje give om de potentielle fordele for at tilføje naturlægemidler kosttilskud til din kost for at hjælpe med at forhindre sklerodermi. Ifølge University of Maryland Medical Center, få undersøgelser er blevet gennemført på forholdet mellem urter og sklerodermi, men visse urter som gurkemeje, bromelain og Gøtu kola kan medvirke til at reducere betændelse og smerter og samtidig forbedre cirkulation.

Tips & advarsler

  • Ifølge instituttets sklerodermi sklerodermi er ikke smitsom, smitsomme, kræft eller ondartede og er normalt ikke arvelig. Den nøjagtige årsag eller årsager er stadig ukendt.
  • Der er ingen kliniske undersøgelser, der indikerer vitamin tilskud vil forhindre sklerodermi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com