Risikoen for restaurering

10/20/2011 by admin

Restaurering, eller rhytidectomies, er kosmetisk kirurgiske procedurer, som mænd og kvinder gennemgår for at forbedre deres udseende. Tusindvis af restaurering er udført i USA hvert år. Som ved alle kirurgiske procedurer risikerer en patient gennemgår en ansigtsløftning nogle komplikationer.

Fakta

En ansigtsløftning reparerer huden på ansigt og hals, der er begyndt at rynke, hænge eller synke. Under en ansigtsløftning gør et kirurgen indsnit på din hårgrænse, kører fra templer ned til de lavere hovedbunden. Kirurgen fjerner fede indskud og overskydende hud, så sutures indsnit lukket. Din hud bliver glattere og strammere, hvilket giver et mere ungdommeligt udseende.

Kirurgisk risici

Fordi en patient gives anæstesi, enten en lokal eller general, er der en risiko for at få en bivirkning. Komplikationer fra at modtage anæstesi omfatter allergiske reaktioner over for medicin og deprimeret vejrtrækning. Efter eventuelle invasive kirurgi er der en risiko for blødning. Fordi facelifts inddrage indsnit, er du også risiko for at pådrage sig en infektion.

Hæmatom

Efter at være undergivet en ansigtsløftning, risikerer du at udvikle en hæmatom. Et hæmatom er en lomme af blod, der udvikler under huden under genoprettelsen. Det kan have udseendet af et blåt mærke, men det vil ikke falme eller helbrede som blå mærker gør. Hvis du vil fjerne det, skal en kirurg gøre et snit i huden og dræne blodet lomme.

Nerveskader

Der er en risiko for at de nerver, der styrer dine ansigtsmuskler vil blive beskadiget under en ansigtsløftning. Hvis dette sker, kan du stå ude af stand til at flytte dele af dit ansigt, læber eller øjenbryn. Når nerveskader opstår, er det som regel midlertidige. Som du helbrede fra din operation, returnerer muskel kontrol. I sjældne tilfælde er skaden permanent.

Andre risici

Andre risici af facelifts omfatter smerter, problemer healing og skuffelse. Blå mærker og hævelse vil vare i flere uger efter en operation, og du kan være i en masse smerte bagefter. Du kan også have nogle problemer med healing efter operationen, især hvis du ryger. Der er en chance for at du kunne have haft urealistiske forventninger til hvor meget ansigtsløftning vil ændre dit udseende, hvilket kan føre til skuffelse og endda behovet for en anden kirurgi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com