Sådan afgifte med eddike

01/17/2012 by admin

Sådan afgifte med eddike

Eddike er blevet tilskrevet healing lidelser gennem afgiftning tilbage til tidspunktet for Hippokrates og Julius Cæsar. Eddike kan anvendes topisk, tilsættes vand til iblødsætning eller indtages. For nogen af disse metoder bruger folk typisk æblecider eddike som hvid eddike kan indeholde kemikalier. Også, da æbler indeholder kalium, magnesium, fosfor, calcium og jern, æblecider eddike viser sig for at være sundere end hvid eddike. Når det er muligt, skal du bruge økologisk æblecider eddike til yderligere for at øge de sundhedsmæssige fordele ved en eddike detox.

Instruktioner

• Gøre eddike te ved at blande to teskefulde eddike med en kop varmt vand og en teskefuld honning. Honning vil bidrage til at skære nogle af syrlig smag af eddike. Brug af æblecider eddike vil yderligere hjælpe flavoring.

• Afgifte ansigtshuden ved at anvende æblecider eddike til huden i flere dage i træk. Hæld æblecider eddike på et stykke køkkenrulle og tør ansigtet med det. Holde sig væk fra øjne til at undgå enhver mulig stikkende.

• Bland en teskefuld af æble cider eddike med en 8 ounce kop is koldt vand, bland godt og drik så hurtigt som muligt for at undgå smagen. Drikke en af disse briller før hvert måltid. Dette er en hurtig blanding for mennesker kort på tid og ingredienser, der hjælper forbedrer fordøjelsen og gastrointestinale sundhed gennem toksin fjernelse.

• Tilføje æblecider eddike til et varmt bad til at afgifte og balancere pH-niveau i huden. Tage et bad en dag, ikke mere end 20 minutter lang. Start med en fjerdedel af en kop æble cider eddike de første par dage, og stige langsomt hver dag, indtil du når en kop per badekar. Hvis du vil bruge som en afgiftende fodbad, tilføje kun et par spsk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com