Hvordan er tuberkulose gå fra en inaktiv til en aktiv tilstand?

02/06/2012 by admin

Tuberkulose eller TB, er en sygdom forårsaget af bakterier, der angriber dine lunger. Ifølge Mayo Clinic, dræber TB omkring 2 millioner mennesker hvert år, især i Afrika og Asien.

Funktion

Du afhente TB-bakterier ved at indånde det. I de fleste tilfælde dit immunsystem vil dræbe bakterier, men du kan få en latent infektion.

Funktioner

Hvis du har en latent TB infektion, vil bakterier vokse i dine lunger. Dit immunforsvar, dog vil væg off infektion, holde det sovende endnu levende.

Advarsel

TB infektion kan genaktivere bag væggen og begynder voksende igen. Ifølge Mayo Clinic, forskerne er ikke sikker på hvad genaktiverer TB, men det kan være en kompromitteret immunsystem.

Potentielle

Mennesker med HIV har en større chance for TB infektioner går fra en inaktiv til aktiv tilstand. Andre mennesker i fare er den ældre, folk med narkotikamisbrug og kemoterapi.

Tidsramme

Ifølge Mayo Clinic, vil kun én ud af 10 mennesker, der bliver smittet med TB bakterier får aktiv sygdom. Også, sygdommen er mest sandsynligt, at gå fra inaktiv til aktiv i de to år efter infektionen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com