Retsmidler for tarmparasitter

08/10/2011 by admin

Tarmparasitter er en barsk og vanskelig opgave. De vil normalt angribe dig gennem æg i din mad, og deres livscyklus kan være vanskeligt for en person til at leve igennem. De vil ofte bunker ned i dine tarme for langdistanceflyvninger, og de kan stærkt påvirke dit fordøjelsessystem helbred, hvilket igen vil påvirke resten af dit helbred. Men de er ikke umuligt at behandle. Der er mange metoder til at fjerne disse irriterende orme.

Drug behandlingsformer

Lægemidler er en af de mest effektive måder at ødelægge tarmparasitter. Der er nogle, der er én dosis og er utrolig stærk. Andre er svagere og finde sted over en periode på uger. Det er vigtigt at tage medicinen nøjagtigt, som det har fået ordineret. Medicin kan være følsomt og meget særlig omkring hvordan de virker. Lægemidler omfatter Mebendazol, thiabendazol, metronidazol og nitazoxanide. Narkotika er den mest effektive måde at ødelægge parasitter, men de kan have bivirkninger såsom kvalme, opkastning, hovedpine, diarré og svimmelhed.

Ernæring og kosttilskud

Nogle gange, kan blot forbedre din kost hjælpe. Rå hvidløg, græskarkerner, roer, gulerødder og granatæbler alle arbejde for at hjælpe med at dræbe orme. En blanding af honning og papaya frø er en potent blanding. Prøv at undgå simple sukkerarter og kulhydrater; Dette vil kun fodre ormene og gøre dem værre.

Homøopati

Homøopati er meget vigtigt. En god homøopat vil først opdage hvilke parasit, du har. Han vil derefter tale med dig om den omhu han kan give dig og forsøge at finde ud af dine styrker og svagheder som person. En god homøopat vil forstå at ikke alle kan beskæftige sig med den samme slags behandlinger og at det er vigtigt at vælge den rigtige behandling til den rette person. Han forsøger mange forskellige behandlinger til at beslutte, hvilke er den rigtige form for dig. Hvis du er i stærk sundhed og ønsker at slippe af parasitter hurtigt, kan en homøopat ordinere et af de stoffer, der er beskrevet i afsnit 1 til at dræbe disse parasitter. Hvis du er svagere og kan ikke tage styrken af narkotika, kan han foreskrive kosttilskud. Nogle gange vil en homøopat ordinere yoga, akupunktur eller massage terapi. Disse behandlinger hjælpe behandle symptomerne på parasit angreb, såsom kvalme, kuldkaste mave og stress. Denne homøopatiske tilgang er især godt for parasitter, fordi have parasitter kan være sådan en pinlige sygdom. Ved at behandle dig med respekt og værdighed, kan en homøopat hjælpe dig med at undgå forlegenhed undergå behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com