Hvordan man kan forstå markeringer på vandflasker

07/22/2011 by admin

Hvordan man kan forstå markeringer på vandflasker

Desværre, undersøgelser har vist, at nogle plastic vandflasker tillade skadelige kemikalier, som er giftige for vores kroppe, at sive ned i vandet. Selv baby flasker og plast sippy kopper kan være skadelige, hvis lavet med den forkerte plast. Det er vigtigt at kende symbolerne for at kigge efter på plast mad og drikke containere, der kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko for dig eller din familie. Forståelse og kontrollere de tal, vil samt andre vigtige fremstilling markeringer på plastic vandflasker, hjælpe dig med at træffe sunde valg.

Instruktioner

Plastflaske sikkerhed

• Drej din drikkedunk op og ned til at afsløre et tal, der bestemmer sikkerhed koden af flaskens plast.

• Find den lille genanvendelse trekant symbol på jagter pile. Trekanten er normalt over bogstaverne PET eller PETE, HDPE, LDPE, eller PVC, for at nævne et par eksempler.

• Find nummeret i denne trekant. Antallet vil være mellem 1 og 7. Betydningen af disse tal bryde ned i forskellige kvaliteter af plast, Ifølge National Resources Defense Council. #1 (PET eller PETE) er generelt betragtes som en sikker plast. Dette er plast det meste anvendes til flaskevand. #2 (HDPE), #4 (LDPE) og #5 (polypropylen) plast er også generelt betragtes som sikre.

3 (PVC), ofte findes i squeeze plast og jordnøddesmør krukker og #6 (styren) plast, bør undgås, da disse plast har været kendt for at udgøre en sundhedsrisiko. #7 plast er ofte polycarbonat og indeholder BPA (bisphenol A), som kan være meget giftigt og skal undgås. BPA har været forbundet med type 2 diabetes, insulinresistens, brystkræft og livmoderkræft hos kvinder, blandt andre lidelser. Bemærk, at #7 en "andre" kategori, hvilket betyder at #7 er en catch-all, så ikke alle #7s indeholder BPA. Hvis du finder en #7, kalde producenten at container for at finde ud af for visse, hvis det i virkeligheden indeholder BPA.

Holdbarhed

• Se på den side af flasken eller på fælles landbrugspolitik til en "Bedste af" dato. Hvis flaskerne er indeholdt inde i en flad, kan du kigge på ydersiden af flat for en påtrykt mark.

• Find den dato, der er præget. Datoen vil være en sekvens af seks numre.

• Bestemme datoen ved hjælp af rækkefølgen af de seks tal for at bestemme udløbsdatoen for holdbarheden af flasken. For eksempel, hvis oplysningerne udskrives på flaske stater, udløber "Bedste af 100712", så flaskens indhold på oktober 7, 2012.

Flaske oplysninger

• Finde tid og bin eller masse nummeret på flasken. Disse tal er normalt placeret direkte over eller under "Bedste af" oplysninger.

• Find tiden angivet i aftapperens oplysninger. Dette tal er normalt en enkel fire-cifret nummer. For eksempel, ville antallet 1240 angive tidspunktet flasken var lotted. I dette eksempel er ville tidspunktet være 12:40.

• Masse eller bin antallet er undertiden et tre-cifret bogstaverne sekvens---for eksempel TYG. Skrive ned tid og de bogstaverne sekvens kan være til stor hjælp, når du skal kalde aftapperen oplysninger. I dette trin 2 og 3 eksempel, du ville sige, "jeg ringer vedrørende en flaske mærket, '1250 TYG.'"

Tips & advarsler

  • Den amerikanske Food and Drug Administration har standard markeringer, der er nødvendige for aftappere at placere på etiketter og vandflasker. Hvis du ser en maerkning eller en etiket, som du ikke forstår, tøv ikke med at kalde vand aftapperen og spørge dem, hvad der særlig mærkning betyder.
  • Selv om nogle virksomheder har udtalt, at flaske vand er stadig sikkert at drikke efter udløbsdatoen, har nogle undersøgelser fundet bakterier i flaskevand af nogle virksomheder efter holdbarhed. Ændringer i temperatur eller lys kunne beskadige tætningen eller flasken eller forårsage bakterier til at forurene vandet. Det foreslås, at vandet bruges af "Bedste af" dato trykt på flasken.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com