Hvordan man kan øge hjernefunktion med Vitamin B

10/31/2011 by admin

B-vitaminer er nødvendige for korrekt hjernen fungerer fordi de bidrage til at opretholde nervesystemet, og hjælpe med omsætning. Du kan give din hjerne et løft ved at sørge for, at din kost er højt indhold af vitaminer B1, B6 og B12. B-vitaminerne er vandopløselige og få skyllet ud af dit system dagligt, så det er vigtigt at få nok vitamin B hver dag for en sund hjerne.

Instruktioner

• Vitamin B12 er den vigtigste B-vitamin og det findes i kød, fisk, æg og mejeriprodukter. Det er også fundet i leveren. Vitamin B12 er ikke produceret af planter, så folk på vegansk kost skal sikre, at de tager et supplement, der indeholder Vitamin B12 til sund hjerne fungerer.

• Vitamin B6 kan findes i bladgrøntsager grønne grøntsager, frø, nødder og kerner. Alle fødevarer indeholder spormængder af Vitamin B6. Denne B vitamin hjælper med kroppens stofskifte, og undersøgelser har vist, at mangler i vitamin B6 kan forårsage nervøsitet eller rystesyge. At få tilstrækkelige mængder af dette B-vitamin vil bidrage til at forbedre koncentration og hukommelse.

• Vitamin B1 findes i de samme kilder som B ^, plus mange andre grøntsager, og B1 er særlig høj i avner af korn. B1-vitamin fremmer hjerne sundhed ved at hjælpe nervesystemet og er involveret i syntesen af neurotransmittere.

• Mange hjernen øge kosttilskud indeholder høje doser af vitamin B, men du kan få de samme fordel til din hjerne ved at øge din optagelse af vigtige B-vitaminer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com