Hvordan til at fjerne forarbejdede fødevarer fra din kost

07/09/2011 by admin

Fødevarer anses normalt behandles, når de er fremstillet på en måde, der ikke kan genskabes i hjemmet, og/eller de indeholder tilsætningsstoffer og ingredienser, som du ikke ville omfatte hvis lave maden selv. Mens forarbejdede fødevarer kan være tilsat vitaminer og andre næringsstoffer, har undersøgelser vist, at samfund, der spiser primært uforarbejdede, hele fødevarer har færre episoder af nogle sygdomme, såsom hjertesygdomme og diabetes. Forarbejdede fødevarer er en stor del af den amerikanske kost, så fjerne dem fra din pantry kan være en udfordring. Imidlertid ved at tage små skridt, kan du integrere flere hele, hjemmelavede fødevarer i din daglige liv.

Instruktioner

• At vurdere hvor meget forarbejdede fødevarer, du spiser. Du regelmæssigt stole på klar-til-spise måltider, frosne pizzaer og boxed fødevarer blander? Foretrækker du at tilberede hjemmelavede måltider? I nogle tilfælde, vil at lave din egen mad være billigere end at købe mad der er boxed eller allerede er forberedt. Hvis du ønsker at skubbe forarbejdede fødevarer ud af din kost, skal du og din familie til at begå den tid og energi, der kræves til at forberede dine egne måltider.

• Læse ingrediens mærkningen af de fødevarer, du jævnligt spiser og købe. Er der ingredienser i de fødevarer, du ikke kan udtale eller ikke kan genkende? Vil du tilføje disse ingredienser til fødevarer, hvis du gjorde det fra bunden? Uigenkendelig tilsætningsstoffer og lange lister over ingredienser er ofte indikatorer for forarbejdede fødevarer.

• Planlægge din måltider før du går dagligvarer. Dette vil sikre, at du har alle de ingredienser, du har brug for at gøre de fødevarer, du ønsker at spise og vil hjælpe dig undgå at købe emballeret fødevarer. Vælg måltider, at centrum af plante-baserede fødevarer, såsom frugt, grøntsager og korn.

• Holde sig til køber for det meste friske eller frosne frugter og grøntsager, kød og mejeriprodukter. I de fleste købmandsforretninger, er disse placeret rundt i periferien. Undgå at købe mad, der kommer i en kasse eller pakke (medmindre du er sikker på det er en hel mad, såsom hele kartofler eller valset havre).

• At vurdere, om en fødevare er forarbejdet, bruge forfatter Michael Pollán rådgivning: ikke købe eller spise varer, din store-oldemor ikke ville genkende. Dette kunne omfatte yoghurt i en tube, korn og mælk barer og endda nogle store-købte brød.

• Prøve madlavning en vare du ville have købt i forarbejdet form, pakket hver uge. Dette kunne være brød, frugt og korn barer, cookies, Makaroni og ost, granola eller endog is. Når du laver dem selv, du ved, præcis hvad der er elementer og løbe mindre risiko for indtagelse uudsigelige tilsætningsstoffer. Som du får hænge af at gøre disse fødevarer, kan du bedre integrere dem i din almindelige kost.

• Gøre store partier af hjemmelavet varer du ønsker og gemme dem i dit køleskab eller fryser. Dette gælder for supper, saucer, middage, kød, bagværk og en række fødevarer.

• Overveje at tage en klasse, hvis du ikke ved hvordan man koge eller bage. Mange community Centre og gymnasier tilbyder overkommelige madlavning klasser for offentligheden. Hvis du ikke har tid eller penge til en formel madlavning klasse, brug online videoer til at lære grundlæggende madlavningsteknikker. Du kan finde stor videoer på YouTube og en bred vifte af madlavning websteder.

• Plant en køkkenhave at skære ned på omkostningerne ved at købe friske fødevarer. Hvis pladsen er begrænset, plante et par punkter i små potter. Bare voksende din egen urter kan hjælpe dig bedre kontrol med de fødevarer, du putter i din krop.

• Køb frugt og grøntsager, der er i sæson og lokale, hvis du kan. Disse fødevarer er tilbøjelige til at være den friskeste og billigste. Søger lokale landmænd markeder, eller Spørg din købmand hvad producere varer er i sæson.

Tips & advarsler

  • Undgå at købe emballeret fødevarer, der gør sundhedsanprisninger. En hel mad er større end summen af enkeltdelene næringsstof. Må ikke falde i fælden at tænke alle økologiske fødevarer er sunde. Mange økologiske fødevarer er stærkt forarbejdet. Fødevarer med ordet "naturlige" på emballagen er ikke nødvendigvis uforarbejdede. Læs etiketten ingrediens bedst afgøre, om maden er forarbejdet eller indeholder tilsætningsstoffer.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com