Symptomer af arteriel blokering

06/08/2011 by admin

En arteriel blokering er i sidste ende bygge op af plak i arterien. Denne opbygge uundgåeligt påvirker blodgennemstrømningen, at bringe med det et antal symptomer, der kan variere, afhængigt af det område, hvor blokeringen har dannet.

Smerter i brystet

En af de mest almindelige symptomer på arteriel blokering, især i tilfælde af koronar arteriesygdom, er nogle smerter i brystet.

Hjerteproblemer

Symptomer på en arteriel blokering kan manifestere sig som hjertebanken, uregelmæssig hjerterytme eller hurtig hjerterytme.

Kvalme

Nogle mennesker, der beskæftiger sig med en arteriel blokering kan opleve kvalme eller en følelse af fordøjelsesbesvær. Dette er på grund af den virkning, arteriel blokering er har på hjertet.

Svimmelhed eller svimmelhed

Lejlighedsvis, kan en arteriel blokering forårsage episoder af svimmelhed eller uklarhed. Dette ville igen være virkningen blokeringen har på hjertet, reduktion af iltindholdet i kroppen.

Slurring

Hvis en arteriel blokering har forårsaget halspulsåren sygdom, kan utydelig tale udvikle.

Motoriske problemer

Hvis den arterielle blokering begynder at påvirke hjernen, som det vil ses i halspulsåren sygdom, patienter kan opleve problemer med deres arme og ben. Endnu, i tilfælde af perifer arteriesygdom, det kan også manifestere sig som smerter i benene. I koronar arteriesygdom, kan det simpelthen kommer som en uventet svaghed, som uundgåeligt vil påvirke mobilitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com