Hvad er ulemperne ved en elektrisk kørestol?

06/14/2011 by admin

Hvad er ulemperne ved en elektrisk kørestol?

Kørestole giver mobilitet og frihed til at bevæge sig rundt, hvis du har problemer med gå på din egen. Elektriske kørestole bygge på dette princip tillade dig at styre de fleste funktioner med et lille joystick. Trods fordelene ved elektriske kørestole opleve nogle brugere ulemper med enheder, som de høje omkostninger ved opnåelse af enheden.

Dyrt

En elektrisk kørestol er et dyrt stykke udstyr, der omfatter flere elektriske komponenter og en motoriseret element. Ofte anvendes tilsvarende på små køretøjer, elektriske kørestole er komplekse stykker af maskinen drives af et lille joystick på et af håndtagene. Stolene lette bevægelighed og mindske den fysiske stress på brugeren. Det er dyrt at købe eller leje en elektrisk stol. Nogle mennesker har ikke råd til bekvemmelighed. Eventuelle problemer, der opstår med stolen normalt skal løses af en mekaniker, hvilket resulterer i ekstra gebyrer.

Bruger et batteri

De elektriske komponenter af en elektrisk kørestol skal være drevet af et batteri. Dette batteri beføjelser hjul af stolen og andre elektriske funktioner. Kørestol batterier er afhængige af brugeren til at genoplade batteriet regelmæssigt for at opretholde maksimal ydeevne, når den elektriske kørestol er i brug. I modsætning til biler, som har en indbygget generator til at genoplade batteriet som bil drev, trække elektriske kørestole kun fra batteriet. Hvis stolen bruges ofte på daglig basis, skal batteriet genfyldes dagligt. Denne proces kan tage op til et par timer at fuldføre.

Ingen øvelse

At være i en kørestol reducerer muligheden for regelmæssig motion. Mens traditionelle Manuelle kørestole kræver du at fremdrive dig fremad eller bagud, udføre elektriske kørestole alle bevægelser mekanisk. Du kan udføre de fleste bevægelser inden for stolen eller ved hjælp af joysticket. Begrænset motion øger potentialet for sundhedsmæssige komplikationer senere og reducerer grundlæggende menneskelige funktioner som evnen til at afbalancere kroppen under bevægelse. Elektriske kørestole kan hjælpe dig med at bevæge sig hurtigt, men de opfordrer kroppen til at forblive stillesiddende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com