Hvad er proceduren, Essure præventionsmiddel?

07/21/2011 by admin

Essure er en form for uigenkaldelig prævention, som er hormon-fri. Det bruger kvindens krop som en hindring for undfangelse og indebærer en enkel procedure, der tager kun cirka 15 minutter. Når proceduren er afsluttet (som tager ca. 90 dage), det har en 99,8 procent succesrate.

Definition

Essure er en lille plast-spole, der er indsat gennem livmoderhalsen i en kvindes æggeleder under en ambulant procedure. Over tid giver det prævention, der varer hele livet.

Funktioner

En lokalbedøvelse er givet under proceduren til hjælp lethed ubehag. Ingen skæring er nødvendige. En læge bruger et hysteroscope, som har et lille kamera for enden, til at guide Essure enheder ind i æggelederne.

Effekter

Kroppens eget væv vil vokse omkring spoler, i sidste ende blokering af æggelederne og forhindre ægløsning. Lægen vil X-ray maven 90 dage efter Essure indsættelse for at sikre, at æggelederne er blokeret og ingen graviditet kan forekomme.

Overvejelser

En kvinde skal stadig bruge prævention (undtagen spiral) eller kondomer for at undgå graviditet i 90 dage efter indsættelse.

Bivirkninger

Mild til moderat mavesmerter og lys blødning fra skeden er fælles efter Essure proceduren. En kvindes månedlige periode sandsynligvis vil fortsætte som normalt, indtil hun når overgangsalderen. I sjældne tilfælde kan kan en graviditet opstå.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com