Alternativer til ultralyd Gel

07/02/2011 by admin

Alternativer til ultralyd Gel

Ultralyd imaging eller Sonografi, er en non-invasiv procedure, der bruger højfrekvente lydbølger til at producere billeder af indre organer. Først brugt Medicinsk i 1950 ' erne, de tidligste former for ultralyd maskiner kun produceret fladt, stillbilleder, men dagens maskiner kan producere 3D og 4D-scanninger. Ultralyd-scannere bruge en klar gel til at forbedre billedet. Mens en særlig ultralyd gel anvendes ofte, er der mange alternativer, der kan tjene samme formål.

Babyolie

Babyolie, også kendt som mineralsk olie, er en populær og billig alternativ til ultralyd gel. Klar, farveløs olie findes i to kvaliteter, lys og tunge, selv om begge sorter klarer sig lige så godt. Babyolie er let tilgængelige i de fleste butikker og apoteker og er den billigste mulighed, typisk koster mellem $2,00 og 4,00 dollar for en 20-ounce flaske.

KY Jelly

Produceret af Johnson & Johnson, blev KY Jelly introduceret i 1919 som den første personlige smøremiddel. Vandbaseret og vandopløseligt produkt gør det lettere at rengøre end andre olie-baseret glidecreme og ultralyd geler. Ifølge en britisk-baseret undersøgelse producerer KY Jelly faktisk en bedre ultralyd transmissivity rating end flere specielt formuleret ultralyd geler. KY Jelly er bredt tilgængelige i butikkerne og online, og koster mellem $3,00 og 4,00 dollar for en 4-ounce tube.

Bio olie

Bio olie er en hudpleje produkt, der er markedsført som en måde at bidrage til at mindske ar, strækmærker og ujævne hud farve. Olien virker også som et alternativ til ultralyd gel, men. Produktet indeholder flere vitaminer og olier, herunder PurCellin olie, en lab-lavet olie designet til at efterligne blære kirtel olie findes i ænder. Bio olie kan bestilles online og findes i mange butikker, og det koster normalt mellem $17,00 og $20,00 for en 4.2-ounce flaske.

Fugtighedscreme

Mens gel og olie smøremidler giver den bedste transmissivity, kan body lotion og andre fugtighedscremer også arbejde i en knivspids. Fugtighedscreme bære ikke den transducer lydbølger, dog, så billedet kan vises fuzzy og mindre detaljerede. Fugtighedscreme kan findes i de fleste butikker og er tilgængelige i en vifte af priser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com