Forskellige måder at forberede Medifast

01/08/2011 by admin

Medifast er et ernæringsmæssigt afbalanceret måltid indstilling bruges til vægttab. Selv om det findes i mange former såsom shakes, te og buddinger, er der måder at tilføje forskellige ekstrakter, krydderier og urter til Medifast at få endnu mere sort. Ifølge den amerikanske Diabetes Association fortsætter fedme priser i USA med at stige med en nuværende skøn over 65 procent af amerikanske voksne klassificeres som overvægtige og 31 procent klassificeret som fede.

Bestanden op

Start ved at tilføje ren og udtrække aromaer til din spisekammer. De er let tilgængelige i supermarkeder, specialbutikker mad og online. Materiel op på krydderier samt, navnlig jorden krydderier eller købe hele krydderier og male i kraft efter behov. Jorden krydderier samt tørrede urter drysset i havregryn, buddinger, shakes, røræg og supper kan tilføje unikke smagsoplevelser. Bestanden dit køleskab med friske krydderurter, som tilføjer endnu mere intensitet end tørret form.

Eksperiment

Vanille, amaretto, Rom, kokos, kanel, jordnøddesmør, flødekaramel, smør pecan, lakrids, chokolade, mynte og mandel ekstrakter låne vidunderlige smag buddinger, havregryn og ryster. Ikke forlade frugt ekstrakt smag som orange, banan, jordbær, blåbær, fersken, æble og kirsebær. Krydderier kan omfatte kanel, muskatnød, spidskommen, peber, allehånde, samt jorden løg og hvidløg. Vælg urter som oregano, dild, salvie, SAR, kørvel, estragon, kommen, peberrod og basilikum. Bruge ca ¼ til ½ af en tsk, afhængig af smag og sørg for at blande godt. Vær ikke bange for at tilføje mere end én smag for at skabe noget helt nyt. Visse kombinationer arbejde særlig godt som chokolade og mynte, vanilje og mandel, æble og kanel, dild og kørvel, oregano og hvidløg og kokos med banan. Start ud med en konservativ beløb og tilføje flere hvis det er nødvendigt afhængigt af din individuelle smag. Uanset om du er ved at forberede en blanding i blenderen eller i hånden, tilføje din ekstrakter eller krydderier sidst og blend godt. Altid tilføje smagsstoffer til fødevarer, efter det er kogt.

Nødvendige udstyr

Medifast budding, shakes og te er bedst forberedt i en blender til at sikre, at de er blandet grundigt uden pulverformige rester. Selv hvis du vælger rede ryster de bør hældes i et glas og røres godt før drikke. Supper, havregryn og røræg kan være omrøres grundigt i hånden med en ske. Hvis du slibning krydderier du skal bruge en vinkelsliber som en peberkværn. Urter er det bedst at hugge dem lige før du tilføjer dem til din parabol, hvilket vil kræve en lille skærebræt og god hakkekniv. Du skal også opbevaringsbeholdere, hvis du planlægger at transportere din Medifast måltider. Lille plastbeholdere med låg virker bedst for buddinger, supper, havregryn, røræg og chili. Genanvendelige flydende opbevaring flasker med tætsluttende hætter fungerer bedst til transport shakes og te. Sørg for varer, der skal være genopvarmet er i mikrobølger containere.

Forslag til at komme i gang

Medifast røræg med frisk hakket kørvel og dildMedifast røræg med cayennepeber og en smule af frisk korianderMedifast Peach havregryn med stødt kanel og æble aromaMedifast ahorn farin havregryn med jorden muskatnød og banan smagsstofferMedifast hollandske chokolade shake med mandel aromaMedifast hollandske chokolade shake med banan aromaMedifast fransk vanille ryste med jordnøddesmør aromaMedifast fransk vanille shake med appelsin og banan smagsstofferMedifast schweiziske Mocha ryste med mandel og chokolade aromaMedifast schweiziske Mocha ryste med kirsebær aromaMedifast jordbær creme ryste med vanilje og mandel aromaMedifast jordbær creme shake med banan aromaMedifast varm kakao med stødt kanelMedifast hindbær Iced te med orange aromaMedifast oksekød grøntsagssuppe med jorden hvidløg, løg og en knivspids af allehåndeMedifast Maryland krabbekød suppe med frisk hakket persille, koriander og en tvangsindløsning af frisk citronMedifast kylling og vilde ris suppe med frisk estragon og kommenMedifast fløde med Broccoli suppe med frisk basilikum og jorden hvidløg


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com