Rådgivning teknikker for Batterers

12/28/2010 by admin

Rådgivning teknikker for Batterers

At yde rådgivning til batterers er en delikat og ofte langvarige proces, der er bedst egnet til professionel psykoterapeuter. Både individuel og gruppe rådgivning er ofte nødvendigt, især hvis batterer er i et tæt forhold til en ægtefælle eller barn. Selvom nogle batterers kan være udløst af iboende vrede, vrede forvaltning bruges normalt kun som en kortsigtet løsning, og andre teknikker er nødvendige for at trænge ind på de virkelige problemer og føre til permanent helbredelse.

Batterer gruppe terapi

Denne type af gruppeterapi er et godt udgangspunkt for en batterer til at inddrive. Denne form for terapi er normalt i en gruppe med andre batterers, adskilt fra batterer's familier, og virker som den batterer version af anonyme alkoholikere. Disse sessioner normalt skal vare mellem 24 og 36 uger og vil bestå af medlemmer give udtryk for deres personlige bekymringer og individuelle mål. Rådgivning teknikker omfatter give batterers på den enkelte, sociale, uddannelse og kulturelle årsager til batteri og omstruktureringen af indre monologer, føre skyld og mistillid. Langsigtet teknikker, der anvendes af batterers til støtte i inddrivelse omfatter opretholde venskaber med andre fra støttegruppe, deltagelse i samfundstjeneste og involvering i politisk handling for at forhindre vold.

Teknikker i individuel psykoterapi

Individuel rådgivning er normalt ikke den bedste umiddelbar løsning for inddrivelse. Det er typisk for batterers at bebrejde andre for deres adfærd, og siden ansvarlighed og ærlighed er paramount til individuel rådgivning, batterer kan være fristet til at holde op med at deltage i individuelle sessioner. Men hvis batterer har været igennem en gruppe intervention og er åben for individuel rådgivning, der er mange nyttige teknikker til at hjælpe dem inddrive. En psykoterapeut i individuel behandling vil fokusere udelukkende på batterer personlig historie, værdier og overbevisninger til at hjælpe ham med at justere sit opfattede behov for misbrug.

Par/familie rådgivning

Ægteskabelig eller familiemæssig rådgivning er som regel det sidste skridt til inddrivelse. Hvis pålagt for tidligt, kan ofrene nedtone alvoren af problemet til at berolige batterer, hvilket gør det lettere for ham at fortsætte misbrug. Også, hvis batterer ikke har taget ansvar for hans eller hendes handlinger, kan batterer skyld familien til føle sig som "årsagen" til alle hans eller hendes problemer, som igen narre familien. Hvis en batterer er klar til familieterapi, vil rådgiver hjælpe par identificere deres opfattede roller i en relation til at se, om der er en ubalance i ligestilling. Rådgivere vil også tilskynde ofrene til at forstå, at de er ikke årsag til misbrug og fortjener respekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com