Hjem retsmidler til at dræbe mider

12/04/2010 by admin

Mider er en gruppe af insekt-lignende organismer, hvoraf nogle bid og forårsage irritation i mennesker. Nogle mider er parasitaere, nogle er skyllevæsker, nogle lever af planter, og nogle er en trussel mod andre insekter og leddyr. Selv om mange mider aldrig kommer i kontakt med mennesker, kan nogle af dem påvirke folks sundhed. Mider overføre ikke sygdomme, men de kan forårsage alvorlige hudirritation og kløe. Mider kan angribe hjem og kan være til stor gene. Der er en række hjem retsmidler til at behandle problemet (Se Reference 1).

Neem olie

Neem olie er fremstillet af neem frø af neem træet, Azadirachta indica. Olien bruges til at forhindre vækst af svampe og frastøder og dræber en række insekter herunder mider. Olien er ikke giftigt for pattedyr og fugle og er meget gavnligt for insekter (Se Reference 2). Neem olie er en populær organisk pesticid i Indien og indeholder azadirachtin, en yderst potent pest control agent.

Garvesyre

Garvesyre bør være drysses i områder hvor støv samler til at fjerne støvmider. Dette vil kontrollere stigningen og spredning af støvmider til andre områder i huset.

Økologi værker

Denne spray er en blanding af Borat forbindelser og almindeligt vand. Produktet har været EPA-testet og fundet at være sikkert for menneskers eksponering og dræber støvmider på kontakt.

Rengøring

Den enkleste anbefalede måde at dræbe mider er ofte vaske ark og dækker i meget varmt vand varmere end 130 grader Fahrenheit. Gulvtæpper skal støvsuges regelmæssigt med en støvsuger med et dobbelt taske og HEPA, højeffektiv partikler-arrestere, filter hvis det er muligt. HEPA-filter kan frasortere allergener uden for almindelige støvsugere. Hus rod bør også være ryddet væk da det tiltrækker og yngler mider.

Affugtere

Affugtere kan i høj grad hjælpe med kontrol og fjernelse af mider i huset da tør luft er ikke befordrende for væksten af mider og de omkommer på fugtighed niveauer lavere end 45 procent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com