Hvordan til at tabe sig ligesom Star Jones

12/17/2010 by admin

Hvordan til at tabe sig ligesom Star Jones

Stjerne Jones havde gastric bypass operation at miste mere end 150 pounds. Ikke alle er berettiget til at have gastric bypass operation. For dem, der er støtteberettigede, er det vigtigt at bemærke, at ekstreme vægttab kan opstå i de måneder og år efter operationen. Du skal også væsentligt ændre dine spisevaner for at holde vægten fra at vende tilbage.

Instruktioner

• Spørge en læge om at have gastric bypass operation, hvis du er mere end 100 pounds overvægt. Kvinder som Star Jones, der har at meget vægt miste er normalt støtteberettigede, hvis de har ingen andre presserende medicinske problemer.

• Forskning mindre invasive metoder til at tabe vægt. Læger anbefaler ofte at finde andre effektive måder at tabe sig før en gastrisk bypass bliver nødvendigt. Mindre drastiske indgreb, såsom lap bands, kan hjælpe dig tabe vægt. Hvis disse undlader og gastrisk bypass bliver et alternativ, din læge vil planlægge lab prøver at starte processen.

• Har en fuldstændig fysisk og laboratorietests til at afgøre, om du har alle medicinske tilstande, der ville gøre kirurgi risikabelt.

• Opereres. Lægen vil gøre din mave mindre, således at du ikke er stand til at spise så meget. Maven kan gøres mindre med hæfteklammer, eller en del af maven kan være skåret ud. Små tarme er også normalt forkortet for at reducere mængden af mad, der kan optages. Du bliver nødt til at opholde sig i hospitalet for 2 til 6 dage, afhængigt af gastrisk bypass operation du havde.

• Følg kost din læge giver dig. Du skal følge en streng diæt til at kompensere for den lille mængde af mad, du kan spise. Kosten består normalt af små portioner af høj-protein fødevarer og nogle kosttilskud. For at holde vægten off og hendes mave fra stretching, har Star Jones at holde hendes fødevareforbrug lav. Hvis din mave forstørrer, den kan rumme mere mad og du kan genvinde for meget vægt. Bo på den foreskrevne kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com