Leveren udrensning kost

02/17/2014 by admin

En lever udrensning kost kan gavne både dem der ønsker for at føre en sundere livsstil og dem, der lider af kronisk sygdom. Forbedret leverfunktionen kan hjælpe returnere en tabt appetit og returnere dieter til en sund vægt. Leveren fjerner naturlige giftstoffer fra blodet, og mange unaturlige toksiner finde vej ind i blodbanen, hvor leveren har svært ved at håndtere. Hvis lov til at forblive oprette disse toksiner en træg, overbelastede leveren.

Hvor man skal begynde

Et godt udgangspunkt for en leveren udrensning kost er, at leveren fungerer godt. Begynd med en lys hurtigt. For de første par dage af kosten, indtage kun vand, frisk frugt og ubehandlede grøntsagssaft. Dette giver dit fordøjelsessystem tid til at hvile og tillader kroppen at fjerne toksiner lagres i leveren. Under denne proces bør en række fødevarer undgås. Disse omfatter:Rødt kødForarbejdede fødevarerSukkerAlkoholLunchmeatsLæskedrikkeFried foodsKoffein

Hvad at spise

Holde sig til fuldkorn og bælgfrugter kombineret med masser af vand og fiberrig drikke. Rå fødevarer som frisk frugtagtig og grøntsager hjælpe tilføje levende enzymer til raske celler.

Proteiner og fedtstoffer

Sunde proteiner skal føjes til enhver leveren udrensning kost, og disse kan findes i bønner, nødder og fisk. Hvis ikke der indtages nok protein, et supplement skal tilføjes. Tilføje lejlighedsvis små portioner af oksekød og kylling til at tilføje protein, men de bør være kogt eller spist i suppe eller gryderet for et sundere alternativ. Fisk som tun indeholder også gode fedtsyrer som omega-3, som er til stede i fiskeolie. Omega-3 og omega-6 er i oliven eller vindruekerneolie olie og er let behandles af leveren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com