Sådan har en fornøjelig, beroligende, afslappende, (mig tid) dag

12/31/2010 by admin

Sådan har en fornøjelig, beroligende, afslappende, (mig tid) dag

Der er intet bedre for sundhed og velvære end at tage en pause fra stress og jag i en travl livsstil. Stress niveauer folk oplever dagligt påvirker helbredet i negative måder. For meget stress kan føre til forhøjet blodtryk, angst, tab af søvn, hovedpine og irritabilitet. Planlægning, en afslappende, kan "mig tid" dag drage fordel ikke blot dit helbred, men dit sind og ånd samt.

Instruktioner

Forberedelse

• Skrive en liste med generelle ideer om hvordan du ønsker at tilbringe din dag. Gøre det en dag eller to i forvejen. Husk, at dette formodes for at være en afslappende, underholdende dag; du skriver ikke en rejseplan. Du skal blot give dig selv en generel følelse af dagen.

• Samle alle væsentlige elementer. Gøre dette mindst natten før så du har tid til at købe noget, du måske ønsker at tilføje eller måske mangle.

• Sætte specielle ting på plads. Før du tænder for natten, er en god måde at reducere stress at sætte tingene i orden, som badeolier, bøger og stearinlys.

• Opkald familie og venner til at bekræfte, at de kender dig er ikke at blive forstyrret, medmindre der er en nødsituation. Bekræfte eventuelle aftaler, du har lavet til dine børn for dagen.

Tid til at slappe af

• Stræk din krop. Ved stigende, glæder mig over din dag med forkælelse og fritidsaktiviteter ved at strække dine muskler. Stretching øger blodtilførslen til dine muskler, således levere den energi du har brug for at starte din dag på højre fod.

• Lave kaffe eller te og forberede din foretrukne morgenmad. Mens du nyder ensomhed af din "mig" morgen måltid, læse avisen, lytte til afslappende musik, se nyheder--hvad gør du føler behagelig, afslappet og stress fri.

• Udarbejde et afslappende bad med olier eller tage en afslappende brusebad. Glæde dine sanser ved hjælp af duftende og forfriskende produkter til at rense og puste nyt liv i din krop. Sætte stemning med Duftlys og musik, hvis du ønsker.

• Tag en gåtur eller cykeltur, hvis vejret tillader det, eller blot skridt uden for for lidt frisk luft. Enhver form for fysisk aktivitet hjælper med at reducere stress og øger kroppens stofskifte.

• Tilbringe dagen med at hengive din ethvert ønske. Læse en bog, skrive i en journal, se en film - gør noget for dig, som du normalt ikke ville have tid til at gøre eller har været at sætte ud for lang tid. Himlen er grænsen. Der er ingen regler. Dette er din "mig tid" dag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com