Adrenal problemer hos børn

08/03/2012 by admin

Adrenal problemer hos børn

Binyrerne ligger over nyrerne. De hjælper vores organer håndtere hændelser, der medfører os stress. Børn, som voksne, har nogle gange problemer med deres binyrerne, der interfererer med daglige aktiviteter. (Se Reference 1)

Effekter

Børn, der har adrenal problemer kan opleve træthed, svaghed, kvalme og opkastning. De kan også være humørsyg og ængstelige. (Se Reference 2)

Årsager

Årsagerne til adrenal problemer hos børn omfatte hypothalamus og hypofyse kirtel lidelser, Cushings syndrom og tumorer. (Se Reference 2)

Identifikation

For at identificere et barn har adrenal problemer eller ej, vil en læge tage en komplet sygehistorie og udføre en fysisk undersøgelse. De vil bestille blod arbejde skal tegnes og en komplet urinanalyse. (Se Reference 1)

Behandlinger

Behandlinger for adrenal problemer hos børn er medicin og kirurgi i ekstreme tilfælde. Urter og kosttilskud er gavnlige alternative behandlinger for mange syge. (Se Reference 1)

Advarsel

Nogle adrenal problemer i børn er forårsaget af tumorer som kan være livstruende så søge lægehjælp øjeblikkeligt hvis en adrenal problem er mistænkt. (Se Reference 2)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com