Krav for at modtage Medicare

07/17/2012 by admin

De stigende udgifter til medicinsk behandling betyder, at sygesikring er vigtigere end nogensinde, især for alle med et handicap eller en fast indkomst. Medicare er et program af den føderale regering, der tilbyder billig eller gratis sygesikring til kvalificerede personer. Mens der er ingen fælles standard for støtteberettigelse, skal de fleste Medicare modtagere være over 65 år.

Kvalifikationer

Der er flere former for berettigelsen til Medicare. Først og mest almindelige, er baseret på alder: Hvis du er alder 65 eller over og arbejdede i en Medicare-dækket job i mindst 10 år, du er berettiget. Uanset alder er du også berettiget, hvis du har slutstadiet nyresygdom, hvilket betyder, at du har brug for en nyretransplantation eller regelmæssig dialyse. Endelig, hvis du har modtaget sociale sikringsydelser eller jernbanen pensionering bestyrelsen fordele for et handicap i to år eller mere, du kvalificere sig til Medicare.

Udvidet støtteberettigelsen

Selv hvis du ikke opfylder de generelle betingelser for støtteberettigelse at modtage Medicare, kan du stadig kvalificere dig til at modtage Medicare fordele. Dette udvidet dækning gælder for ægtefæller, enker, enkemænd og afhængige forældre til Medicare-støtteberettigede individer. Hvem er berettiget til Medicare modtager den samme adgang til sygesikring, uanset hvorfor de kvalificere sig til programmet.

Fordele

Medicare fordele kommer i flere grupper, hver med sin egen fordel struktur og omkostninger til modtagere. Medicare del A er hospital forsikring og er en gratis fordel for nogen på programmet. Del B dækker in-patient hospitalsbehandling, lægebesøg, fysioterapi og nogle former for hjemmeplejen. Hvem er berettiget til Medicare kan deltage i begge dele, selv om delB bærer en månedlig præmie. I 2010 blev den grundpris Medicare del b $96.40 per måned, med højere indkomst modtagerne betaler mere for den samme dækning.

Overvejelser

Selv om du er berettiget til Medicare, du kan vælge at købe ekstra dækning ud over del A og B. sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs) og foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester) tilbyder Medicare fordel planer om at kombinerer den regering-subsidierede del af Medicare med en privatdrevne prescription drug plan. Visse stater yder hjælp i at betale for Medicare del A og B og ansætte deres egen berettigelse retningslinjer på grundlag af indkomstens størrelse.

Alternativer

Medicare er ikke den eneste sygesikring mulighed fra den føderale regering. Medicaid er baseret på indkomst snarere end alder og tilgængelige for lav indkomst enkeltpersoner og familier. Hver medlemsstat forvalter sine egne Medicaid program og har sine egne kriterier for støtteberettigelse.

Hvis du ikke kvalificerer til Medicare kan du også vælge at købe private sygesikring. Høj-fradragsberettigede planer, også kendt som katastrofale dækning, tilbyder en lav premium men kræver du at bidrage mere penge mod enhver form for pleje du modtager. Hvis du er rimeligt sundt, kan en høj-fradragsberettigede plan være nyttige mellem pensionering og fyldte 65, når Medicare bliver en bedre løsning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com