Antibiotika, der anvendes til at behandle Staph infektion hos småbørn

09/13/2011 by admin

Antibiotika, der anvendes til at behandle Staph infektion hos småbørn

Staph infektioner hos børn er ens i næsten enhver måde til dem, der opleves af voksne. Behandling er også det samme, har været perfektioneret og studerede i årtier. Antibiotika er den store linje i forsvaret mod staph infektioner hos børn, og mange former og doser er tilgængelige for læger. Voksende modstand mod tidligere antibiotika har gjort behandling en stadigt skiftende felt med læger og forskere, der altid arbejder for at forblive et skridt foran.

Staph infektioner

En staph infektion er den mere almindelige betegnelse for enhver med en infektion forårsaget af en gruppe af bakterier, staphylococcus. Sygdomme spænder fra mild, der kræver ingen behandling, til den alvorlige og potentielt dødelige. Der er mere end 30 typer af disse bakterier, der kan inficere mennesker, og de fleste bor i næsen eller på huden. I de fleste tilfælde ikke vil dette medføre infektion, medmindre der er nogle personskader eller skader på huden, der giver mulighed for i bakterier til at overvinde immunsystemet. Infektioner som regel starter i de bløde kropsvæv, men hvis ikke behandlede kan føre til blod eller knogle infektioner, lungebetændelse eller andre dybe væv infektioner.

Penicillin baseret antibiotika

I 1940 ' erne, penicillin var den eneste behandling af staph infektioner hos børn, men det varede ikke længe for at blive mindre nyttigt på grund af modstand udviklet af bakterier. Andre antibiotika derivater af penicillin blev lavet ligesom Methicillin og Didoxacillin, som stadig bruges med nogle infektioner hos børn i dag. Selv om ikke altid nyttigt, vil mange læger begynde behandling med en af disse antibiotika før du flytter ind på noget andet.

Antistaphylococcal antibiotika

Disse antibiotika kommer mundtligt og aktuelt. Cremer såsom Bactroban og Altabax har ofte succes på simple infektioner i børns mindre sår. Kombineret med dræning, en mundtlig antistaphylococcal og varmt komprimerer, vil disse cremer undertiden rydde op en staph infektion med lethed. Mundtlig antistaphylococcal antibiotika omfatter Keflex og Duricef.

Vancomycin

Med resistens over for antibiotika voksende når der beskæftiger sig med staph bakterier i børn, løbe læger i sidste ende gennem den mere almindelige antibiotika og behandlinger. I disse tilfælde kan de henvende sig til den seneste antibiotika udvikling, den meget kraftigere og mere giftige Vancomycin. Når konfronteret med mere alvorlige infektioner, indebærer behandlinger som regel kirurgisk dræning og Vancomycin i en kontrolleret hospitalsmiljø.

Konklusion

Feltet af staph infektion behandling er altid under forandring. Med ældre narkotika mister deres anvendelighed med nogle typer af infektioner, og nyere kræver stærkere og stærkere kapaciteter, er arbejdet med at beskytte nutidens børn fra staph infektion igangværende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com