Hvad er virkningerne af en ilt Bar?

10/09/2011 by admin

Hvad er virkningerne af en ilt Bar?

Ilt barer er steder, du kan gå til indånder renset ilt for en række påståede sundhedsfordele. Rekreative ilt brug var pioner i lande som Japan og Mexico efter bekymringer om forurening kørte folk til at søge sundere luft. I dag, ilt barer i staterne har startet optræder i natklubber, kasinoer og indkøbscentre og er en del af en voksende nye sundhed tendens. Men mange bestride fordelene og sige et øget indtag af ilt vil have ringe eller ingen virkning i en sund person.

FDA-regler

Food and Drug Administration (FDA) ser rekreative ilt bruge en overtrædelse af dens bestemmelser, som dette agentur anser en person ved hjælp af enhver form for ilt ved en anden som ved hjælp af et receptpligtigt lægemiddel. FDA giver dog enkelte medlemsstater beføjelse til at regulere rekreative ilt brug sig selv. Dette betyder, at nogle stater vil tillade det, mens andre bliver stærkt regulere det.

Påståede fordele

Selvom ilt bar selskaber er på vagt over for hævder nogen faktiske lægelige ydelser til rekreative ilt brug i lyset af FDA forordning, skitsere mange de mulige øgede sundhedsmæssige fordele. For eksempel, sige brugere at ilt vil øge energi og mental adræthed og reducere stress, hovedpine og træthed forbundet med virkningerne af moderne aircondition kontorer. Det hævdes også, at ilt vil have gavnlige effekter på din skønhed, opretholde en sundere teint og klarere ser huden, plus et bedre immunforsvar. Hvad angår ydelser i sport opretholde mange at tage ilt før og efter fysisk aktivitet kan reducere restitutionstid og øge ydeevnen.

Mulige sundhedsrisici

På nogle ilt barer du kan vælge at indånde duftende ilt, som ifølge FDA, kunne være en anledning til bekymring. Mens nogle dufte er opnået ved hjælp af sikker mad-grade partikler, er andre lavet ved hjælp af aroma olier. I værste fald kan scenario, når Inhaleret nogle olie-baserede stoffer føre til en betændelse i lungerne.

Ifølge Mary Purucker, MD, Ph.D., en pulmonal specialist på FDA'S Center for Drug evaluering og forskning (CDER), dem med betingelser såsom astma, nogle typer af hjertesygdom, pulmonal hypertension og andre betingelser, der kræver regulering af iltoptagelse også nødt til at være forsigtig. I nogle af disse tilfælde, kunne øget ilt indånding gøre den patient skade; Du bør altid tale med din læge før du overvejer at gå til en ilt bar. Udtalelse fra American Lung Association er imidlertid, at for raske personer, ved hjælp af ilt barer vil have meget ringe effekt. Hvis de gør det, vil disse virkninger fortage sig næsten øjeblikkeligt.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com