Hvordan man vælger lav natrium supper

09/07/2011 by admin

En af de mest koncentrerede form af natrium kommer i alle de forarbejdede og tilberedte fødevarer til rådighed i dag. Suppe kommer ofte stærkt forarbejdede og konserverede. Følge et par enkle retningslinjer til at sikre, at du ved hvor meget du indtagelse natrium og hvordan du vælger lav natrium supper, uanset hvor du får dem.

Instruktioner

• Forbered din suppe i hjemmet for en af de sundeste, hjerteligste måder at sænke dit indtag. Vælge friske grøntsager, økologisk kød og begrænse dine krydderier urter og krydderier, der er salt gratis.

• Bede om ernæring retningslinjer, før du bestiller suppe af menu på en restaurant eller deli. Nogle restauranter gøre deres egne suppe og de har tendens til at være lavere i natrium, men vær forsigtig med supper, der behandles, fremstillet af koncentrat eller have nogen form for ost base.

• Læse over suppe etiketter før du vælger din natriumfattig suppe. Nogle mærker har gjort det nemt at finde de lavt natrium supper ved mærkning dem "lav natrium" eller "sunde" på forsiden. Pas på den "sunde" etiket, som det kunne henvise til en lavere fedt eller kalorieindhold version, som ikke nødvendigvis vil være lavere i natrium.

• Check vegetariske supper at se hvor meget de indeholder natrium. Ofte, supper, der ikke indeholder kød har tendens til at være lavere i samlede natrium. Hvis du kan finde en vegetarisk suppe, der indeholder bønner eller ris ud over grøntsager, kan du fylde på mindre, yderligere at reducere din natrium indtag.

• Vælg Kosher salt over almindeligt bordsalt hvis du skal salt din suppe. Kosher salt har næsten halvdelen natriumindhold i bordsalt, og indeholder ikke andre fyldstoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com